Autorijschool - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Autorijschool

Hoge slagingskans

Wanneer je een autorijschool zoekt, dan wil je wel zeker weten dat je een goede uitzoekt. Let bijvoorbeeld op het slagingspercentage en recensies van leerlingen. Bij Rijschool Veldkamp zit je dan goed, want ons percentage geslaagde leerlingen is ontzettend hoog. En we krijgen van onze leerlingen gemiddeld maar liefst een 9,7! Ons geheim is dat we jou als leerling centraal zetten en alles uit de lessen halen. Op die manier helpt onze autorijschool jou snel aan je rijbewijs!

Lessen wanneer jij kan

Je hebt werk, stage of school. Soms moet je nog sporten of heb je afspraken met vrienden. We snappen als autorijschool dat je druk bent. Daarom passen onze instructeurs zich aan jou aan. Wil je lessen in de avond of in het weekend, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Ook halen we jou op op een locatie die voor jou geschikt is. Overleg dit wel even bij het inplannen van de les. Wij zijn dus heel flexibel. Zo flexibel zelfs dat je niet vooraf een contract hoeft af te sluiten met onze autorijschool.

Daarom onze autorijschool

Wil je kwalitatieve rijlessen en snel je rijbewijs halen, dan moet je bij onze autorijschool zijn. Profiteer dan ook meteen van de volgende voordelen:

  • Wij hebben geen wachttijden en je kunt dus direct beginnen!
  • Altijd dezelfde instructeur en lesauto.
  • Wil je in termijnen betalen, dan kan dat.
  • We houden je vorderingen bij in onze instructiekaarten.
  • Je krijgt vooraf altijd een gratis proefles om kennis te maken.

autorijschool

Onze autorijschool contacteren

Ben je overtuigd na bovenstaande en wil je graag autorijles bij onze autorijschool? Dan staan we graag voor je klaar en kun je snel beginnen. Bel (015-8878807) of mail (mail@www.rijschoolveldkamp.nl) dan direct naar ons voor het maken van een afspraak voor een proefles. We kunnen dan even kennismaken en aan de hand van de les vertellen we je hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt. Daarna kun je besluiten of je met ons in zee wilt of niet. Ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kun je ook gerust contact met ons opnemen voor het stellen van vragen. Medewerkers van onze autorijschool helpen je graag!