Autorijschool Den Hoorn - Rijschool Veldkamp!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Den Hoorn

Autorijschool in Den Hoorn met oog voor zijn leerlingen

Een rijschool in Den Hoorn? Dan ben jij bij Rijschool Veldkamp aan het goede adres. Op je eigen tempo of supersnel het rijbewijs halen? Het is bij ons allemaal mogelijk! Wij zijn dé autorijschool voor de regio Den Hoorn en staan voor kwaliteit. Onze rijschool is al jarenlang een begrip en heeft een hoog slagingspercentage, een van de hoogste van Den Hoorn. Onze instructeurs zijn ervaren, hebben veel geduld en nemen altijd alle tijd voor jou als leerling. Bij ons sta jij dus centraal.

Snel je rijbewijs halen in Den Hoorn?

Wil je graag snel je autorijbewijs op zak hebben? Dan kun je bij onze rijschool ook terecht voor een spoedcursus. Binnen 5, 10 of 15 dagen kun je al het felbegeerde roze pasje op zak hebben. De rijlessen zullen dan meerdere keren per week plaatsvinden. Samen met jou zal onze rijinstructeur intensief aan de slag gaan, zodat jij snel zelf met je eigen auto kunt rondrijden.

De lesauto’s van onze rijschool

Als rijschool in Den Hoorn zijn we kritisch op de keuze van de lesauto. Wij rijden in een BMW 1 serie. Onze rijschool heeft bewust voor dit model gekozen, omdat de BMW een auto is die zeer gemakkelijk te bedienen is. Schakelen, koppelen en remmen krijgt iedereen hiermee snel onder de knie. In het soms drukke verkeer in Den Hoorn is het ook praktisch dat de auto een goed zicht heeft rondom en vooral compact is. Parkeren met een BMW is daardoor uitermate makkelijk.

Waarom onze rijschool in Den Hoorn?

Wij onderscheiden ons van rijscholen in Den Hoorn door net die stap extra voor jou te doen. Kies je voor onze rijschool, dan profiteer je altijd van het volgende:

  • Geen wachttijd, direct starten met rijlessen
  • Gratis proefles, gratis herexamen(s)
  • Lessen wanneer het jou uitkomt
  • Ervaring met leerlingen met faalangst
  • Actiepakketten, bespaar tot wel €180,-

rijschool den hoorn

Meer weten over onze autorijschool of rijlessen?

Benieuwd geworden naar autorijles bij onze rijschool? Of wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen over onze rijlessen in Den Hoorn? Neem dan gerust contact op. Je kunt direct het contactformulier op onze site invullen of een e-mail sturen naar: mail@rijschoolveldkamp.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 015-8878807. We kunnen dan ook meteen een gratis proefrijles met je inplannen bij onze rijschool in Den Hoorn.