Autorijschool Leidschendam - Rijschool Veldkamp!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Leidschendam

Rijles met een persoonlijke aanpak

Wanneer je het rijbewijs wilt halen dan wil je natuurlijk wel een professionele rijschool in Leidschendam. Bij rijschool Veldkamp ben jij dan aan het goede adres. Kies je voor onze autorijschool in Leidschendam dan komen wij jou ophalen op een door jou gekozen plek. Jouw vaste rijinstructeur brengt je de fijne kneepjes bij. Op je eigen tempo leer je het voertuig onder controle te krijgen. Wil jij zo snel mogelijk het rijbewijs halen? Rijschool Veldkamp biedt in Leidschendam spoedpakketten, je kunt met de spoedcursus binnen een aantal weken je rijbewijs halen.

Kies voor ervaring

Onze instructeurs weten wat erbij komt kijken om een leerling goed op te leiden. Iedere leerling is anders en daar houden wij dan ook rekening mee in Leidschendam. Onze rijschool is bekend met de regio. De rijlessen zijn dan ook zo uitgestippeld om jou zo goed mogelijk op te leiden tot een veilige bestuurder. Van een snelweg tot een drukke binnenstad, het komt allemaal aan bod tijdens jouw autorijles.

Betaalmogelijkheden

Bij onze rijschool in Leidschendam heb jij meerdere betalingsmogelijkheden. Zo bieden wij zelfs de optie om de lessen voor je autorijbewijs gespreid te betalen. Geheel rentevrij, wat handig is voor bijvoorbeeld studenten. Voor ieder leerling is er een lespakket op maat. Daarnaast hanteert onze rijschool zeer aantrekkelijke tarieven voor je autorijles. Ook is mogelijk om per les te betalen.

rijschool leidschendam

Waarom onze rijschool in Leidschendam?

  • Wij hebben als rijschool een hoog slagingspercentage
  • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7
  • Een gratis proefles van onze autorijschool
  • Een herexamen kost je niets in Leidschendam
  • In tegenstelling tot andere rijscholen hebben wij geen wachttijden

Graag meer informatie?

Wil je meer informatie over onze rijschool? Wil jij je aanmelden bij onze rijschool in Leidschendam? Of heb je nog een andere vraag voor ons? Neem dan snel contact op Bel naar 015-8878807. Wij staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Je kunt ook een e-mail sturen: mail@rijschoolveldkamp.nl. Zodra wij je bericht ontvangen hebben, zullen wij contact met jou opnemen. Wat kan onze rijschool in Leidschendam voor jou betekenen?