Motorrijles bij een motorrijschool in Rijswijk? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Motorrijschool Rijswijk

In Rijswijk je motorrijbewijs halen

Voel jij dat je klaar bent voor je eerste motorrijles in Rijswijk? Bekijk direct het aanbod aan motorrijlessen bij Rijschool Veldkamp! Begin met een gratis proefles. Een mooie start om betaalbaar, snel en vakkundig je motorrijbewijs te halen! Wist je al dat wij geen inschrijfkosten rekenen? Ook doen wij niet aan vaste contracten. Bekijk hier onze tarieven. Tot slot betaal je alleen voor de lessen die je hebt gehad. Wacht niet langer. De instructeur van onze motorrijschool geeft jou graag je eerste gratis motorrijles!

Waarom kiezen voor onze motorrijles?

Kies je voor onze motorrijschool? Dan verzeker je jezelf van persoonlijke aandacht, kwalitatief hoogstaande motorrijlessen en een hoog slagingspercentage. Bij ons zie je elke motorrijles dezelfde, vakkundige instructeur verschijnen. En je zit al jouw motorrijlessen op dezelfde motor. Ook vinden we het geen probleem als je liever ‘s avonds of in het weekend les hebt in Rijswijk. Kortom, wij bieden jou:

 • Geen inschrijfkosten
 • Geen vaste, onbreekbare contracten
 • Wel een vast voertuig en vaste instructeur
 • Lessen in het weekend en in de avonden
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)

Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.045,- maar slechts

€ 985,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.270,- maar slechts

€ 1.199,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.720,- maar slechts

€ 1.640,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Volg onze gratis proefles in Rijswijk

Door een proefles bij ons te volgen, ontdek je direct of de motorrijles van onze motorrijschool past bij jou. Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Daar ontdek je hoe het voelt om gas te geven, te sturen en te remmen. Tijdens de proefles maakt onze instructeur een inschatting van het aantal motorrijlessen dat jij zal moeten volgen om het motorrijbewijs te halen. Wanneer wil jij jouw eerste gratis motorrijles hebben?

bel nu

Ontdek onze verschillende betalingsmogelijkheden in Rijswijk

Wist je al dat wij een enorm hoge klantwaardering hebben? Dat je bij ons precies kunt kiezen hoe je wil betalen voor je lessen, draagt daar enorm aan bij. Wij bieden namelijk verschillende betalingsmogelijkheden aan. Zo kun je per les betalen. Maar als je liever kiest voor een maandelijkse bankbetaling, vinden we dat ook prima. Heb je voor een pakket gekozen? Maar slaag je al, voordat je alle lessen hebt gehad? Dan storten wij het restbedrag direct naar je terug! Je begrijpt, bij onze motorrijschool betaal je nooit teveel!

Meld je aan voor motorrijles

Heb jij zin in motorrijles? Wacht dan niet langer. Meld je vandaag nog aan voor onze geheel vrijblijvende en gratis proefles! Bel 015-8878807, stuur een e-mail naar mail@rijschoolveldkamp.nl of app naar 06-44309696. Met onze motorrijles haal je jouw motorrijbewijs vakkundig, snel en betaalbaar!

Motorrijschool Rijswijk