Motorrijschool in Wassenaar | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijschool in Wassenaar

In Wassenaar is het mogelijk om je motorrijbewijs te halen. Haal je motorrijbewijs snel, voordelig en op een aangename manier. Je zit niet vast aan contracten, akelige verassingen en ook betaal je geen inschrijfgeld. Je betaalt enkel de gereden motorrijlessen die je daadwerkelijk hebt gehad. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder of met je direct aan voor een gratis motorproefles.

Motorrijles bij Veldkamp in Wassenaar

Doordat wij oprecht persoonlijke aandacht geven, de kwaliteit van de lessen hoog ligt en een zeer hoog slagingspercentage hebben. Onderscheiden wij ons van andere motorrijscholen in de omgeving van Wassenaar. Wanneer je hebt gekozen voor de Veldkamp motorrijschool Wassenaar zal er een vaste vakbekwame instructeur aan jou gekoppeld worden. Deze instructeur zal jou de gehele opleiding begeleiden. Ook zal je de gehele opleiding doorbrengen op hetzelfde voertuig. Ook kan je je eigen lessen zelf inplannen wanneer het jou uitkomt.

 • De inschrijfkosten zijn gratis
 • Contracten? Daar doen wij niet aan
 • Doordeweeks druk? Geen probleem, lessen kan ook in het weekend
 • Proefles is gratis

bel nu

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Er kan gekozen worden uit drie actiepakketten. Het is belangrijk dat u het juiste pakket kiest, wanneer u er niet helemaal uit komt kan u contact met ons opnemen voor een proefles. Na aanleiding van de proefles zal er samen met de instructeur gekeken worden welk pakket het best bij jou past.

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.150,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Kies voor motorrijschool Veldkamp

De meest mensen halen bij motorrijschool in één keer hun rijbewijs. Dit kan je verklaren doordat iedereen dezelfde rij instructeur houdt, je raakt op zo’n moment aan elkaar gewend en de communicatie is helder en transparant en weet je waar je aan toe bent. Natuurlijk is je motor elke keer hetzelfde en zo creëer je een ideale situatie naar jou weg tot je examen.

Motorrijden in de omgeving Wassenaar

We zullen starten in een vertrouwde omgeving voor jou, in dit geval dus Wassenaar. Dit doen wij omdat motorrijden van zichzelf al een ervaring op zich is. Wanneer er meer ervaring wordt opgedaan tijdens het motorrijden zullen er nieuwe gebieden worden ontdekt. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat je je zeker voelt op de weg en dat is ook op gebieden die niet bekend zijn. Je zal tevens na het behalen van je rijbewijs ook in gebieden komen die onbekend zijn. Er wordt door middel van een heldere communicatie gecommuniceerd door de instructeur wanneer u er klaar voor bent om en de grenzen verlegt kunnen worden.

Motorrijschool Wassenaar

Op eigen tempo je motorrijbewijs halen in Wassenaar

Jij bepaalt het tempo van het leren. Wil jij twee keer in de week les, dan zal je dit samen met je instructeur in kunnen plannen. Maar doe je het liever rustiger aan en je wil één keer in de twee weken lessen, dan is dit ook geen probleem. Jij moet plezier hebben in het motorrijden en dat is ook ons streven, plezier staat voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat er een tempo wordt aangehouden die past bij u persoonlijke wensen en voorkeuren. Doordat er altijd met dezelfde instructeur en motor wordt gereden kan uw voortgang goed bijgehouden worden. Zo kunnen de dingen die iets minder gingen de volgende keer extra aandacht krijgen en de dingen die goed en bevestigd zijn achterwegen gelaten worden.

Twijfel je nog

Twijfel je nog of dit wel de juiste motorrijschool is of, of het wel iets voor jou is? Geen probleem, je kan vrijblijvend een proefles aanvragen. Tijdens de proefles leer je gassen, remmen en sturen. Na de les wordt besproken welk pakket het beste bij jou past. Geïnteresseerd in een motorrijles meld je dan direct aan!

Jij bent er klaar voor

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Dit kan je doen door te bellen naar 015-8878807 of stuur een appje naar 06-44309696 of stuur een mailtje naar mail@rijschoolveldkamp.nl. Wij kijken uit om met jou aan de slag te gaan!