Motorrijschool in Westland | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Motorrijschool in Westland

Haal je motorrijbewijs in Westland

Rijschool Veldkamp biedt motorrijlessen aan in Westland. Ben jij opzoek naar een betaalbare, kwalitatief goede en een motorrijschool met ervaren instructeurs? Dan zit je bij rijschool Veldkamp helemaal goed. Ben je nieuwsgierig? Vraag dan direct je proefles aan en ontdek de vrijheid van het motorrijden.

Motorrijlessen in Westland met Motorrijschool Veldkamp

Onze motorrijlessen zijn erg populair, niet zo gek ook als je kijkt naar onze voordelen. Wij zijn erg flexibel als het gaat om lestijden. Maar wij zijn zeker niet flexibel in onze instructeurs en motors. Bij motorrijschool Veldkamp ben je gegarandeerd verzekerd tijdens je gehele loopbaan op het rijden op dezelfde motor en het leskrijgen van dezelfde instructeur. Dat maakt motorrijlessen bij Veldkamp uniek. Hieronder vind je nog meer voordelen van motorrijlessen bij Veldkamp Westland:

 • Gratis inschrijven
 • Een proefles is gratis en vrijblijvend
 • Contracten? Daar doen wij niet aan
 • Wij zullen altijd werken met een vaste motor en je instructeur is ook altijd dezelfde
 • Liever in het weekend of in de avonduren motorrijlessen? Echt geen probleem

bel nu

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)

Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.045,- maar slechts

€ 985,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.270,- maar slechts

€ 1.199,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.720,- maar slechts

€ 1.640,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Proefles? Vraag hem hier direct aan

Wanneer je een proefles aanvraagt kan je kijken of onze motorrijschool iets voor jou is. In de proefles maak je kennis met de motor en je instructeur. Deze instructeur zal ook de gehele weg naar jouw examen helpen om jou met een goed en veilig gevoel de weg op te sturen. In de proefles krijg je de basis aangeleerd. Denk aan remmen, gassen en sturen. Na aanleiding van jouw vaardigheden worden de pakketten uitgelegd en zal er samen met de instructeur besproken worden welk pakket het best bij jou persoonlijk past. Dus ben jij nu benieuwd hoeveel lessen jij nodig hebt? Vraag dan direct je eerste proefles aan.

Flexibele financiering

Je motorrijbewijs halen is een hele mooie maar een dure investering. Dat begrijpen wij, maar bij motorrijschool Veldkamp Westland bent jij verzekerd van de voordeligste motorrijlessen van Westland. Je mag bij ons kiezen of je per les betaald of per maand. Ook bieden wij drie actiepakketten aan. Hieronder vind je de pakketten waar je uit kan kiezen. Wanneer je er zelf niet uitkomt kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen jou graag om de juiste beslissing te maken. Wanneer toch blijkt dat je bijvoorbeeld eerder mag afrijden en nog lessen open hebt staan keren wij het resterende bedrag uit. Als je toch nog wat extra lessen moet hebben voor je examen is dit geen probleem, je kan losse lessen bij ons afnemen. Het is zo ver, je bent klaar voor je examen, slaag je dan toch niet? Dan betalen wij jouw herexamen.

Motorrijschool Westland

Kies voor Motorrijschool Veldkamp

Ben jij overtuigd? Neem dan contact met ons op voor je eerste, gratis en vrijblijvende proefles. Deze kan je vandaag nog inplannen door te bellen naar 015-8878807, mailen naar mail@rijschoolveldkamp.nl of je kan een appje sturen naar 06-44309696. Haal jouw motorrijbewijs bij Veldkamp motorrijschool Westland.