Motorrijschool Ypenburg | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijschool Ypenburg

Haal in Ypenburg je motorrijbewijs

Jij bent er klaar voor, je eerste motorrijles in Ypenburg. In jouw vertrouwde omgeving ga jij aan de slag met het beheersen van je motor en het verkeer om je heen. Bij motorrijschool Veldkamp Ypenburg zit je bij het goede adres. Met onze gediplomeerde instructeurs, hoog slagingspercentage en ons rapportcijfer van een 9,2 ben jij verzekerd van je motorrijbewijs.

Waarom motorrijlessen bij Veldkamp in Ypenburg

Wil jij er zeker van zijn dat je persoonlijke aandacht krijgt, dat je lessen kwalitatief goed zijn en een vakkundige instructeur jou begeleid zodat jij je examen haalt? Dan zit je bij motorrijschool Veldkamp goed. Voor ons is het belangrijk dat jij je vertrouwd voelt. Zowel op de weg met de motor als met je instructeur. Daarom ben je bij ons verzekerd van altijd dezelfde instructeur en dezelfde motor. Wij vinden het belangrijk dat jij zo meteen zelfverzekerd en met een goed gevoel de weg opgaat. Hier onder vind je nog meer voordelen aan het motorrijlessen bij Veldkamp:

 • Inschrijven is gratis
 • Contracten? Daar doen we niet aan
 • Jouw vaste instructeur staat altijd voor jou klaar
 • Onregelmatig rooster? Geen probleem, lessen in de avonduren of in het weekend, daar draaien wij onze hand niet voor om
 • De proefles is gratis en zal vrijblijvend zijn

bel nu

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Motorproefles in Ypenburg

Ben jij benieuwd of motorrijlessen bij Veldkamp iets voor jou is? Vraag dan direct je gratis proefles aan. Tijdens deze proefles ga je leren gas geven, remmen en sturen. Tijdens deze proefles zal jouw persoonlijke instructeur een inschatting maken met hoeveel lessen jij nodig hebt. Wij bieden drie pakketten aan waaruit gekozen kan worden. Mocht het nou zijn dat je toch minder lessen nodig hebt, dan keren we resterende bedrag gewoon uit. Blijkt het nou dat je meer lessen nodig hebt, dan kan je bij ons losse lessen kopen.

Financiering, daar doen wij niet moeilijk over

Wij hebben een enorm grote klanten waardering. Dit heeft mede te maken met dat je bij ons verschillende betaalmogelijkheden hebt. Jij kiest wat voor jou het beste uitkomt om te betalen. Betaal jij per les? Geen probleem. Betaal jij per maand? Geen probleem. Betaal jij in één keer? Geen probleem. Op deze manier verzekeren wij jou dat jij nooit te veel betaald.

Motorrijschool Ypenburg

Contact opnemen met Veldkamp, motorrijschool in Ypenburg

Kan jij niet wachten om te beginnen met je motorrijlessen? Of heb jij nog vragen? Neem dat contact met ons op, wij helpen jou graag. Bel naar 015-8878807, stuur een e-mail naar Mail@rijschoolveldkamp.nl of stuur een appje naar 06-44309696. Wij hebben zin om met jou aan de slag te gaan.