Rijschool Pijnacker - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Pijnacker

Succesvol aan de start bij het CBR in Rijswijk

Ben je nu op zoek naar de beste rijschool in Pijnacker? Kies dan voor rijschool Veldkamp. Wij bieden rijlessen in Pijnacker en omgeving. Vanuit onze basis in Pijnacker – Nootdorp bieden we je een gedegen aanpak om je rijbewijs B te halen. Dat doen we met professionele aanpak van vaste instructeurs en vaste auto’s. Daarbij zijn we flexibel in het geven van rijles. Je rijlessen zijn altijd op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij horen bij de rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben. De huidige 75% geslaagden voor het eerste rijexamen voor het rijbewijs B bereiken we door onze grondige maatwerk aanpak. Jouw persoonlijke kenmerken en mogelijkheden staan namelijk voorop. Zo maken we dagelijks samen stappen om in Pijnacker het aantal geslaagden voor het rijbewijs nog beter te krijgen. Ben jij onze volgende kandidaat in Pijnacker die succesvol rijles neemt bij onze rijschool?

Een voorbeeld van een spoedcursus rijbewijs

Een spoedcursus rijbewijs werd aangevraagd door een meisje in Pijnacker. Ze had net een baan aangeboden gekregen. Jammer genoeg was het wel een flink eind reizen en met het openbaar vervoer zou ze er lang over doen om op haar werk te komen. Bij rijschool Veldkamp maken we in dit soort situaties graag een gericht plan van aanpak. Met een spoedcursus rijbewijs is het dan mogelijk om binnen enkele weken te slagen voor je rijbewijs.

De acties van rijschool Veldkamp

Autorijschool Veldkamp biedt je verschillende actiepakketten. Deze sluiten precies aan bij jouw wensen en budget. Je krijgt duidelijkheid en een gerichte aanpak. De kans op slagen en je rijbewijs halen is groot. Daarbij bespaar je ook nog eens tot € 130,-. Begin ook daarom zo snel mogelijk met je autorijlessen tegen een voordelig tarief.

De voordelen bij rijschool Veldkamp in Pijnacker

De belangrijkste kenmerken van rijschool Veldkamp zetten we graag nog even voor je op een rijtje:

  • Voordelige actiepakketten, je bespaart flink op kosten
  • Vaste instructeurs die zorgen voor jouw perfecte rijles
  • Vaste auto voor je rijlessen en examen rijbewijs B
  • Je rijbewijs halen met grote kans op slagen in 1x
  • Ook voor spoedcursus rijbewijs en rijbewijs halen 17 jaar

rijschool pijnacker

De contactgegevens van Veldkamp, rijschool in Pijnacker

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Om je rijles te volgen op de beste en voordeligste manier. Onze autorijschool is te bereiken via mail@rijschoolveldkamp.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 015-8878807. Zien we jou binnenkort ook bij onze rijschool in Pijnacker?