Rijbewijs 17 jaar - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijbewijs 17 jaar

Bijzonder goed slagingspercentage

Vroeger mocht je nog geen rijles nemen of opgaan voor je rijbewijs als je 17 jaar was. Gelukkig is dat nu wel anders. Ook bij ons van Rijschool Veldkamp kun je terecht voor rijles als je 17 jaar bent. We bieden je een hoge slagingskans, want ons slagingspercentage is maar liefst 60%. Ter vergelijking: bij andere rijscholen in de regio is dit maar 45%. Onze leerlingen zijn hier dan ook heel tevreden over en beoordelen ons gemiddeld met een 9,7! Kortom, wij zijn de beste keuze voor jouw rijbewijs!

Rijbewijs als je 17 jaar bent

Wanneer je 16,5 jaar bent en niet kunt wachten om je rijbewijs te halen, dan hebben wij goed nieuws voor je. Je mag namelijk al starten als je 16,5 jaar bent en afrijden als je 17 jaar bent. Slaag je hiervoor, dan mag je veilig de weg op samen met een coach. Je mag zelf bepalen wie je coach is, bijvoorbeeld je vader of moeder. Er is hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Onze instructeurs vertellen je hier graag meer over, bijvoorbeeld tijdens de gratis proefles?

Rijles op maat en naar wens

Als je 17 jaar bent, dan is de kans groot dat je nog naar school gaat of soms stage moet lopen. Misschien heb je ook wel een bijbaantje. Je hebt het dus al druk genoeg. Daarom plannen we de lessen in op een moment dat het jou uitkomt. Zo kun je bijvoorbeeld ook in de avond lessen of in het weekend. We halen je thuis op en zetten je hier ook weer af. In overleg kunnen we je ook op school of op je werk oppikken. Wij passen ons zoveel mogelijk aan jou aan, zodat je zorgeloos je rijbewijs kunt gaan halen.

rijbewijs 17 jaar

Zo onderscheiden wij ons

Wij zijn niet de enige autorijschool bij wie je je rijbewijs als je 17 jaar bent kunt halen. Hiervoor kun je ook bij anderen terecht. Eerder noemden we al diverse voordelen van onze rijschool, zoals het hoge slagingspercentage en de flexibele planning van de lessen. Maar dat is nog niet alles:

  • Diverse pakketten mogelijk: inclusief online theoriecursus en praktijkexamen
  • Gratis opnieuw examen doen als je bent gezakt (mits je extra rijles volgt)
  • Faalangstexamens of staatsexamens zijn ook mogelijk bij 17 jaar
  • Je betaalt geen inschrijfkosten en mag per maand of achteraf betalen (pin of cash)
  • Wij hebben geen wachttijden, dus direct lessen voor je rijbewijs als je 16,5 of 17 jaar bent

Bel ons vandaag nog!

Om in aanmerking te komen voor onze pakketten of een spoedcursus onderzoeken we graag eerst hoeveel rijvaardigheid je al hebt. In een proefles kun je rustig met een van onze instructeurs kennis maken. Naderhand krijg je een indicatie van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Hier vertellen we je telefonisch graag meer over: 015-8878807. Of mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Maak direct een afspraak voor een proefles. Haal jij ook je rijbewijs als je 17 jaar bent?