Rijbewijs B - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijbewijs B

Snel zelf de weg op

Wil je voortaan zelfstandig de weg op in een personenauto, dan heb je rijbewijs B nodig. Bij Rijschool Veldkamp leren we je veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Op die manier kun je snel rijbewijs halen. Met onze spoedcursus kun je zelfs al binnen een week geslaagd zijn! Ons geheim is een persoonlijk aanpak, waarbij jij als leerling centraal staat. Samen halen we alles uit de lessen en benutten we de tijd goed. Je leert kijken, het voertuig beheersen en nog veel meer. Op die manier slaag je in no time voor je rijbewijs B!

rijbewijs b

Diverse lespakketten

Om het jou gemakkelijk te maken, bieden we lespakketten aan. Vooraf ga je een keer lessen met je instructeur, die inschat hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Dit verwerken we dan in je pakket. Heb je nog geen rijervaring, dan heb je waarschijnlijk het beginnerspakket nodig. Maar we bieden ook een spoedcursus aan, losse lessen of een lespakket gevorderden. Zo is er altijd iets wat bij jou past. Om je nog sneller aan je rijbewijs B te helpen, krijg je bij ieder pakket een online theoriecursus en een praktijkexamen.

Daarom kies je ons voor je rijbewijs B

Wij zijn niet de enige rijschool in de regio Den Haag bij wie je kunt lessen om je rijbewijs B kunt halen. Dat beseffen we ons heel goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om ons te onderscheiden van andere rijscholen:

  • Altijd dezelfde instructeur en lesauto (ook bij je examen)
  • Betalen zoals jij wilt: in termijnen, maandelijks, cash of pin
  • Leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 9,7!
  • Ook faalangst- en staatsexamen voor rijbewijs B mogelijk
  • Je kunt ook lessen in de avond of in het weekend

Wil je graag meer info?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt. Je wilt natuurlijk wel overtuigd zijn van je keuze voor een rijschool. Kom daarom eens gratis proeflessen bij ons. Je weet dan ook of je het rijden al een beetje in de vingers hebt of nog extra moet lessen voor je rijbewijs B. Ook kunnen we dan even kennismaken. Bel voor een afspraak naar 015-8878807. Je mag ons ook mailen: mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Ook wanneer je nog vragen hebt, dan horen wij graag van je. We hopen dat je ons kiest voor je rijbewijs B, want we helpen je met veel plezier zelfstandig de weg op!