Rijbewijs halen - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijbewijs halen

Persoonlijke en flexibele aanpak

Wil jij binnenkort je rijbewijs halen in de regio Den Haag? Kom dan lessen bij Rijschool Veldkamp. Ons slagingspercentage is uitzonderlijk hoog, op dit moment is het zelfs 60% en bij andere rijscholen is dit gemiddeld 45%. Bij ons heb je dus een grotere kans om je autorijbewijs te halen. Bovendien doen we dat op een prettige manier wat wel blijkt uit het feit dat leerlingen ons gemiddeld met een 9,7 beoordelen. Wil jij met een persoonlijke en flexibele aanpak lessen en slagen voor je rijbewijs? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

Rijbewijs halen

Met een persoonlijke pakket je rijbewijs halen

Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen maar je kunt ook in overleg met je instructeur voor een pakket kiezen. Op basis van een proefles schatten we in hoeveel lessen je nodig hebt voor het halen van dat roze pasje. Wil je extra snel je rijbewijs halen, dan kun je ook in aanmerking komen voor een spoedcursus van 5, 10 of 15 dagen.

Beste keuze voor je rijbewijs

Wij zijn niet de enige rijschool die je kan helpen met het behalen van je rijbewijs. Wel bieden wij je net wat meer waar voor je geld dan een ander. Bij ons krijg je namelijk meer:

  • We halen je thuis op of op een andere locatie in overleg
  • Lessen kan bij ons ook in de avond of in het weekend
  • Betalen kan cash of pin, maandelijks of totaal achteraf
  • Vorderingen houden we bij op een instructiekaart
  • Bij ons zijn er geen wachttijden, dus direct je papiertje behalen!

Bel of mail ons gerust

Heb je nog vragen over je rijlessen of wil je graag weten hoe snel jij je rijbewijs kunt halen bij ons? Maak dan gerust een afspraak met een van onze instructeurs en volg een proefrijles. Je kunt hiervoor bellen naar 015-8878807. Ook kun je dit nummer gebruiken om vragen te stellen. Of mail ons: mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Verder hebben wij een online contactformulier dat je kunt invullen en wij zullen snel antwoorden. Kies ook onze rijschool en wij helpen je snel en goed je rijbewijs te halen!