Rijbewijs - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijbewijs

Snel zelfstandig de weg op

Wil jij je rijbewijs gaan halen, dan zijn wij van Rijschool Veldkamp jouw beste keuze. Bij ons heb je namelijk een grote kans van slagen. Geen wonder dat onze leerlingen ons beoordelen met een 9,7 gemiddeld! Wij zetten jou namelijk centraal in onze lessen en doen er alles aan om je zo snel mogelijk op weg te helpen naar het roze pasje. Ons doel is om van jou een zelfstandige automobilist te maken die veilig en verantwoord kan rijden. Haal jij binnenkort ook via ons je rijbewijs?

Verschillende pakketten mogelijk

Welk rijlespakket past bij jou? Omdat iedereen anders is, hebben wij geen standaardpakketten voor het halen van je rijbewijs. Het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig hebt, wordt geadviseerd tijdens de gratis proefrijles. Dit bespreek je met je instructeur. Hieronder vind je een paar voorbeelden:

  • Compleet rijlespakket voor beginners: je hebt geen of nauwelijks rijervaring
  • Compleet rijlespakket voor gevorderden: je hebt rijervaring en bereid je voor op het rijexamen
  • Spoedopleiding: je wilt snel het rijbewijs binnen 5, 10 of 15 dagen halen, ook voor beginners
  • Losse rijlessen: flexibel inplannen van losse rijlessen

In ieder rijlespakket zit het aantal rijlessen dat is geadviseerd in de proefrijles, een praktijkexamen en een online theoriecursus.

5 redenen om ons te kiezen

  • Spoedcursus om binnen 5 dagen je rijbewijs op zak te hebben
  • Lessen op momenten die jij wilt (ook avond of weekend)
  • Faalangstexamens en BNOR-examens zijn geen probleem (staatsexamen rijbewijs B)
  • Vorderingen bijgehouden op instructiekaarten
  • Ophalen op een andere locatie in overleg geen probleem

Haal jij bij ons je rijbewijs?

Wil je weten voor welk pakket jij in aanmerking komt? Vraag dan vandaag nog een gratis proefrijles aan. We kunnen dan kennismaken en een stukje rijden. Op basis hiervan schat onze instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt. En blijkt achteraf dat je minder lessen nodig had uit je pakket, dan betalen we je de rest natuurlijk terug. Wil je meer weten of een proefles inplannen? Bel dan 015-8878807 of mail ons: mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Bij ons heb je de grootste kans van slagen als het gaat om je rijbewijs!