Rijlessen - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijlessen

Geen wachttijd!

Met rijlessen van Rijschool Veldkamp haal jij in een mum van tijd je rijbewijs. Wij hebben namelijk geen wachttijd en zetten jou in onze lessen centraal. Op die manier haal je het meeste uit de rijlessen en mag je snel op voor het examen. Ons streven is om tevreden leerlingen af te leveren, die zelfstandig en veilig de weg op kunnen. Daar slagen we goed in, zoals je uit ons hoge slagingspercentage kunt opmaken. Meld jij je snel aan voor een proefles?

Inhoud van de lessen

Bij ons les je altijd in een vertrouwde omgeving in Den Haag en omstreken. Er komen allerlei onderdelen aan bod, zoals voertuigbeheersing en goed kijken. Ook oefenen we met kruispunten en rotondes. Ben je verder, dan zullen we aan de hand van een navigatiesysteem, oriëntatiepunt of clusteropdracht gaan rijden. Jouw vorderingen in de rijlessen houden we bij op een instructiekaart. Op die manier heb je ook zelf inzicht in wat je al wel of nog niet kunt.

Jij kiest toch ook voor ons?

Er zijn genoeg andere rijscholen in de buurt, bij wie je ook rijlessen kunt volgen. Toch hopen we dat je voor ons zult kiezen, want wij bieden je net dat beetje meer. Bij ons profiteer je van het volgende:

  • Je kunt bij ons betalen in termijnen
  • Ook rijlessen in avond of weekend is mogelijk
  • Geen inschrijfkosten of contract
  • Gemiddelde beoordeling van leerlingen is 9,7
  • Gratis proefles voor je met rijlessen begint

rijlessen

Ontdek hoeveel les je nodig hebt

Kun jij vooraf inschatten hoeveel lessen je nodig hebt? Wij kunnen je daarbij helpen. Daarom kun je bij ons terecht voor een gratis proefles. Aan de hand hiervan schatten wij in hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en welk pakket geschikt zal zijn. Op basis hiervan kun je beslissen of je voor ons kiest. Voor meer informatie of het plannen van een proefles kun je bellen naar 015-8878807. Je mag ook mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. We hopen dat je ons kiest voor jouw rijlessen, want dan ben je verzekerd van kwaliteit, een scherpe prijs en hoge slagingskans!