Rijschool Wateringen - Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Wateringen

Snel je rijbewijs halen in Wateringen

Wil je graag je rijbewijs halen? Bij Veldkamp Rijschool in Wateringen is dat zo geregeld. Het grote voordeel van dat prachtige roze pasje is dat je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Zo hoef je geen gebruik meer te maken van het OV of je fiets. Kies voor Rijschool Veldkamp als je rijschool zoekt met een hoog slagingspercentage. Wij hebben kwalitatieve rijinstructeurs en haarscherpe prijzen. Je kunt zowel autorijlessen als motorrijlessen en scooterrijlessen bij ons volgen.

Dit is waarom je kiest voor Rijschool Veldkamp

Waar moet je nu op letten bij het kiezen van een rijschool. Je stelt jezelf vragen zoals: Waar lessen mijn vrienden? Hoe lang duurt het totdat ik mijn rijbewijs gehaald heb? In wat voor auto ga ik lessen? En misschien wel het belangrijkste: Wat gaat het mij kosten? Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp? Wij zetten het even voor je op een rijtje;

 • Een gratis proefles om kennis te maken;
 • Persoonlijke instructeurs;
 • Altijd rijlessen in dezelfde auto met dezelfde rijinstructeur;
 • Actiepakketten op maat
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9,7;

Wil jij een gratis proefles aanvragen in Wateringen? Dat kan bij Rijschool Veldkamp. Tijdens de proefles adviseren onze rijinstructeur over de actiepakketten die het beste bij jou passen.

rijschool Rijswijk

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Onze autorijles pakketten

Bij Rijschool Veldkamp hebben we voor iedereen een passend rijles pakket. Pak jij dingen snel op? En denk je dat je vrij snel je rijbewijs kan halen? Dan past pakket één, die bestaat uit 15 rijlessen goed, bij jou. Verwacht je iets meer lessen nodig te hebben? Dan is pakket twee, bestaande uit 21 rijlessen en een gratis herexamen, het pakket dat bij jou past. Heb je nog nooit auto gereden en verwacht je er wat langer over te doen? Dat is geen enkel probleem. Voor jou hebben we namelijk het rijles pakket die bestaat uit 30 rijlessen.

Kies je voor dit pakket en heb je niet alle rijlessen nodig omdat je al eerder je rijbewijs hebt gehaald? Dan krijg je de resterende lessen uiteraard terugbetaald. Heb je daarentegen pakket 1 en heb je toch nog een aantal lessen extra nodig? Dan kan je deze per les bijbetalen.

rijlessen Rijswijk

Pakket 1

Geen € 1050,- maar slechts

€ 1010,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1601,- maar slechts

€ 1512,-

 • 21 uur (14 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,95

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2069,- maar slechts

€ 1980,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,95

Inschrijven

Een gratis proefles in Wateringen?

Een gratis proefles? Dat kan bij Rijschool Veldkamp in Wateringen. We halen je thuis op en zetten je daar uiteraard ook weer af. Tijdens de proefles kan je alvast wennen aan de auto en aan de rijinstructeur. Samen met jou persoonlijke rijinstructeur, kies je het pakket dat het beste bij jou past. Je weet dus meteen waar je aan toe bent en hoeveel het gaat kosten.

bel nu

Hoog slagingspercentage

Je kiest natuurlijk voor een rijschool met een hoog slagingspercentage omdat jij je rijbewijs zo snel mogelijk en het liefst in één keer wilt halen. Rijschool Veldkamp in Wateringen heeft een hoog slagingspercentage vergeleken met de de andere rijscholen in de omgeving. Waar we ook trots op zijn, is dat we een gemiddelde beoordeling hebben van maar liefst een 9,7!

Naast onze autorijlessen hebben wij ook aanbod motor en scooterrijlessen. Hiervoor hebben wij handige pakketten samengesteld.. De indeling is hetzelfde: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze motorrijles en scooterrijles pagina’s.

Meer weten over je rijles in Rijswijk?

Wil je meer weten of wil je snel een gratis proefles aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Je kan ons bereiken via het contactformulier, je kan ons bellen op het telefoonnummer 015 – 887 88 07 of we zijn te bereiken via WhatsApp op 06 – 443 096 96.