Rijschool Westland | Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijlessen bij Veldkamp Rijschool Westland

Rijles in de regio Westland

Zoek jij een rijschool in het Westland en wil je een betrouwbare autorijschool die je goed leert rijden? Dan zijn wij van Rijschool Veldkamp je graag van dienst. Al vele jaren zijn wij populair in de regio Westland. Kom je bij ons je rijbewijs halen, dan halen we je thuis op. Je krijgt een vaste instructeur en kunt meteen ervaren hoe het is om achter het stuur van een auto te zitten. Wij rijden door het Westland, dus je rijdt in een bekende omgeving. Zo haal jij nog sneller dat felbegeerde roze pasje!

Instructeurs met ervaring

Wij sturen je niet zomaar met iemand de weg op. Iedere instructeur van ons weet precies hoe hij een leerling door het verkeer moet loodsen tijdens een autorijles. Ons doel is om van jou een verantwoordelijke bestuurder te maken. Bovendien houden we er bij onze rijschool rekening mee dat iedereen anders is en dus ook andere behoeften heeft bij het rijden en lessen. Gelukkig hebben we de beste routes door het Westland voor jou uitgestippeld, zodat je alles uit jouw autorijles kunt halen!

rijschool in Westland

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)

Kies je actiepakket na de vrijblijvende proefles bij dé rijschool in Westland

Heb je een proefles genomen bij rijschool Veldkamp en was je hier erg tevreden over? Schrijf je dan in voor één van onze rijlespakketten. Overleg met je persoonlijke rijinstructeur welk pakket het beste bij je past. Kies je voor een groot pakket die veel rijlessen bevatten? Dan kan het gebeuren dat het pakket niet helemaal op gaat. Is dit het geval, dan krijg je het resterende bedrag gewoon terug. Zo weet je dat je bij ons nooit te veel betaalt.

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Namelijk per les afrekenen in de auto maar je kan ook maandelijks betalen. Ook kan je het bedrag in één keer voldoen per bankbetaling.

Weet je niet welk actiepakket het beste bij je past? Schroom dan niet om contact op te nemen met je persoonlijke rijinstructeur. Op basis van je eerste proefles zal hij of zij je adviseren over het aantal rijlessen dat je nodig zult hebben.

autorijbewijs Westland

Pakket 1

Geen € 970,- maar slechts

€ 899,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1425,- maar slechts

€ 1299,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1830,- maar slechts

€ 1699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Betaal bij ons in termijnen

Als rijschool in het Westland bieden wij jou verschillende betalingsopties. Je kunt je rijlessen bijvoorbeeld in termijnen betalen zonder dat je hiervoor extra rente betaalt. Verder bieden wij diverse pakketten, waardoor rijles bij ons nog voordeliger wordt. Je kunt per les afrekenen of per pakket. Dit kan contact of via overschrijving. Wil je nog sneller de weg op, dan kun je een spoedpakket afnemen om in een korte tijd je autorijbewijs te behalen. Onze rijschool geef je graag advies hierover.

Ga voor onze rijschool

Je kunt ook bij een van de andere rijscholen in het Westland gaan lessen. Ook daar kun je vast je autorijbewijs halen. Toch hopen we dat je voor ons kiest en niet voor een ander. Wij hebben jou als autorijschool namelijk net wat meer te bieden dan de concurrentie:

 • Ons slagingspercentage is bijzonder hoog voor de regio.
 • Als rijschool bieden we je altijd een gratis proefles en herexamen.
 • Tijdens je rijlessen heb je altijd een vaste instructeur die jou begeleidt.
 • Wij hebben geen wachttijden, dus je kunt direct beginnen met rijlessen.
 • Bij ons les je altijd op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Motor- en scooterrijlessen

Naast autorijlessen bieden we ook motor- en scooterrijlessen aan. Ook daarvoor hebben we een aantal handige pakketten samengesteld. De indeling is hetzelfde: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze motorrijles en scooterrijles pagina’s.

Kom lessen bij onze rijschool in het Westland

Heb je nog vragen over onze rijschool? Of wil je voortaan met ons door het Westland rijden en lessen bij een van onze bekwame rijinstructeurs? Plan dan nu een gratis proefles in door te bellen naar 015-8878807. We helpen je graag verder. Of stuur een e-mail naar: mail@rijschoolveldkamp.nl. Een medewerker van onze rijschool zal je bericht snel beantwoorden. Les je binnenkort met onze rijschool door het Westland?