Rijschool Rijswijk - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Rijswijk

Aansprekende resultaten en scherpe actietarieven

Ben je op zoek naar een uitstekende rijschool in Rijswijk? Kies dan voor autorijles van rijschool Veldkamp. Wij zitten bij jou om de hoek in Rijswijk. Met onze professionele aanpak en scherpe actieprijzen helpen we je snel en goed aan je rijbewijs B. Neem contact met ons op om direct aan de slag te kunnen met je rijlessen. Kies er daarom nu voor om je rijbewijs te halen via autorijschool Veldkamp in Rijswijk.

Rijles in Rijswijk? Vraag een gratis proefles aan

Wil je ook snel en goed je autorijbewijs in Rijswijk halen? Maak dan kennis met de aanpak van rijschool Veldkamp. Vraag een gratis proefles aan. We geven je dan de rijles die bij jou past. Wil je daarna meer rijlessen volgen? Kies dan voor een van onze voordelige actiepakketten. Zo bespaar je flink op de kosten voor je autorijbewijs.

Een hoog slagingspercentage in Rijswijk

Ook wij volgen het nieuws over rijscholen en slagingspercentages. Iedere dag zetten we bij rijschool Veldkamp ons beste beentje voor om jou de hoogste kans op slagen te bieden. We hebben met onze aanpak een hoog slagingspercentage van maar liefst 75%. We leggen je graag persoonlijk uit op welke manier we ook jou de beste kans kunnen bieden om je rijbewijs in 1x te halen.

rijschool rijswijk

Rijschool Veldkamp maakt voor jou het verschil

We zetten graag voor je op een rijtje waarom je juist voor autorijschool Veldkamp kiest. Wij bieden jou:

  • Een gratis proefles om kennis met ons te maken
  • Actiepakketten waardoor je tot € 130,- kunt besparen
  • Een slagingspercentage van 75% bij eerste examen
  • Gratis je herexamen doen
  • Een vaste auto met een vaste instructeur

 

Rijscholen kunnen nog wel eens van auto veranderen. Daar doen we bij rijschool Veldkamp niet aan. Je kunt altijd rekenen dat de auto waarmee je de rijlessen hebt gevolgd ook de auto is waar je examen mee doet. Dat brengt je nog zelfverzekerder aan de start bij het rijexamen in Rijswijk.

Meer weten over je rijles in Rijswijk?

Wil je meer weten over onze actiepakketten? Wil je direct gebruik maken van een gratis proefles? Wil je een spoedcursus rijbewijs aanvragen? Of wil je bijvoorbeeld je rijbewijs al met 17 jaar halen? Neem dan contact met ons op voor al je vragen. Je bereikt rijschool Veldkamp in Rijswijk op telefoonnummer 015-8878807 of via e-mail: mail@rijschoolveldkamp.nl