Spoedcursus rijbewijs - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Spoedcursus rijbewijs

Haal je rijbewijs snel binnen 5, 10 of 15 dagen!

Wil jij met spoed het rijbewijs halen? Dit kan bij ons met de spoedcursus al binnen 5, 10 of 15 dagen. Het is wel van belang dat je de instructies vlot oppikt. Je rijdt zoveel mogelijk en natuurlijk wanneer het jou uitkomt. Je lest 1,5 tot 3 uur op één dag, hierdoor leer je sneller autorijden. De kans op slagen is groter, doordat je meerdere keren per week actief in het verkeer bent.

  • Snel je rijbewijs
  • Meer lessen per dag en week
  • Start morgen

Geen rijervaring?

Als je nog nooit hebt gereden hoeft het niet zo te zijn dat je geen spoedcursus kan volgen bij ons. Wij hebben ruime ervaring in het geven van spoedcursussen en kunnen jou supersnel op weg helpen naar je rijbewijs. Daarnaast les je meerdere keren per week waardoor de rijlessen effectiever zijn.

Wat kost een spoedopleiding?

Omdat elke leerling anders is kunnen we alleen aan de hand van een proefrijles bepalen of jij in aanmerking komt voor een spoedcursus. We vertellen je dan gelijk ook hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, hoelang de spoedcursus gaat duren en wat het gaat kosten. Dit ligt eraan of je een beginner bent of juist al eerder rijlessen hebt gehad. Ook voor de spoedcursus geld; GRATIS herexamen.

In de volgende gebieden kun je een spoedcursus volgen:

Woon je net buiten een van deze lesgebieden en wil je toch graag een spoedcursus bij ons volgen? Wellicht hoeft dat geen probleem te zijn. Wanneer je ons belt (015 – 887 88 07) kunnen we direct aangeven of we ook in jouw regio kunnen rijden.

Heeft de spoedopleiding jouw aandacht getrokken? Meld je vandaag nog aan voor de GRATIS proefrijles en start morgen al!

Wist je dat…

Er voor de spoedopleiding GEEN extra kosten worden gerekend!

Voordelen van Rijschool Veldkamp

Je kunt natuurlijk ook elders lessen bij een rijscholen die een spoedcursus voor rijbewijs B aanbieden. Toch doe je er goed aan om voor ons te kiezen voor je rijbewijs, want bij ons profiteer je van veel voordelen:

  • Altijd een gratis proefrijles en gratis herexamen
  • Er zijn geen wachttijden, dus je kunt direct beginnen
  • Je lest altijd met een vaste instructeur in een vaste auto
  • Betalen in termijnen is geen probleem, wij rekenen geen inschrijfkosten
  • Tevreden leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 9,7

spoedcursus rijbewijs

Wil je ook snel je rijbewijs?

Even een aantal dagen knallen en vervolgens supersnel je rijbewijs op zak hebben, met een spoedcursus van ons is het mogelijk. Vooraf bekijken we in een gratis proefrijles of je hiervoor geschikt bent. Heb je wat meer tijd nodig, dan vertellen we je dat eerlijk. Ons doel is om van jou een goede zelfstandige en veilige automobilist te maken en soms is daar net wat meer tijd voor nodig. Maar geen nood, wij helpen je op weg naar je rijbewijs. Bel voor meer informatie of een proefrijles naar 015-8878807. Je mag ook mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Met onze spoedcursus voor je rijbewijs kun je binnen een week dat roze pasje gehaald hebben!