Rijschool Veldkamp staat voor hoge kwaliteit!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Wat bieden wij

Als dé rijschool in Den Haag en omstreken staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en hoog slagingspercentage. Je krijgt les van vakbekwame instructeurs. Iedere leerling krijgt een vaste instructeur en een vaste lesvoertuig. Wij hebben flexibele tijden voor de rijlessen: zo geven wij ook les in de avonden en weekenden. Je kunt bij ons op deze manier meerder lessen per week inplannen wanneer dit jou uitkomt.

Geen contracten

Je zit bij ons niet vast aan contracten, je betaalt voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Wij rekenen ook geen inschrijfkosten. Van complete actiepakketten, scherpe autorijles tarieven tot aan betalen per les: het is bij ons allemaal mogelijk!

  • Bij ons GEEN inschrijfkosten
  • Lessen wanneer het jou uitkomt, in het weekend en in de avonduren
  • Vaste lesvoertuig en vaste instructeur
  • Je zit niet vast aan contracten

Wat bieden wij nog meer?

GRATIS Proefrijles

Onze proefrijles is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de proefrijles kijken we naar jouw vaardigheden en bepalen we met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Ook bespreken wij samen welk pakket het best bij jou past, hoelang je rijopleiding gaat duren en wat het gaat kosten.

GRATIS herexamen – voor de auto

Je bent gezakt voor je praktijkexamen, dat is balen maar wat nu? Wij gaan samen hard aan de slag om te werken aan de vaardigheid waarop jij bent gezakt. Het zal niet een grote slag zijn op je portemonnee want wij betalen je herexamen en jij betaalt alleen je rijlessen.

  • GRATIS proefrijles
  • Kwaliteit? Jazeker! Daarom krijg jij GRATIS herexamen t.w.v €260,-
  • Geen verrassingen achteraf

Benieuwd naar een rijles bij Rijschool Veldkamp in Den Haag? Meld je online aan of bel ons op voor een GRATIS proefrijles! Tot gauw!

Wist je dat…

Wij momenteel actie pakketten aanbieden waarbij je tot wel €110,- bespaard