Motorrijlessen als nieuwe uitdaging!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in 2018? Staat het behalen van je motorrijbewijs al jarenlang op je lijstje van goede voornemens? Misschien heb je nu dan eindelijk de juiste rijschool gevonden! Wij bieden lessen aan in Den Haag en omstreken. Je kunt dus bijvoorbeeld terecht voor motorrijlessen in Delft, Rijswijk, Nootdorp en Zoetermeer. Onze slogan is “Veilig de weg op”. Hiermee bedoelen we dat we er alles aan zullen doen om je goed voor te bereiden op je nieuwe leven op de weg. Of je nu met je motor de snelweg op moet, of over kronkelende buurtweggetjes: wij leren het je allemaal!

Motorrijles geven is een kunst

Waarom zou je motorrijlessen volgen bij Rijschool Veldkamp? Omdat wij de juiste instructeurs in dienst hebben! Onze instructeurs kennen overal de weg, en hebben ervaring met allerlei soorten leerlingen. Ook met zoiets vervelends als faalangst weten ze om te gaan. Veel van onze leerlingen zijn dan ook erg tevreden over onze service. Wij scoren op dit moment een 9,6 voor de kwaliteit van onze rijlessen.

Kies voor motorrijlessen bij Rijschool Veldkamp!

Onze rijschool heeft je veel te bieden. Bij ons hoef je geen contract aan te gaan om motorrijlessen te volgen. Je betaalt alleen voor de lessen die je hebt genomen. Er komen ook geen andere, onverwachte kosten bij. Verder kun je lessen volgen op elk moment van de week en zit je altijd op dezelfde motor, begeleid door dezelfde instructeur. Dus als je voor ons kiest, raak je echt vertrouwd met je voertuig. En dat is natuurlijk heel belangrijk als de lessen elke week een stukje moeilijker worden! Het is misschien ook fijn te weten dat wij met instructiekaarten werken. Na elke les vult de instructeur die in. Dan kan je thuis nalezen wat goed ging en wat nog beter kan.

Neem een gratis proefles!

Misschien wordt 2018 jouw jaar. Misschien zit jij de komende maand wel heel stoer voor het eerst op een motor terwijl dat ene liedje door je hoofd speelt. “Hit the road, Jack…” Durf jij het aan om in 2018 iets nieuws te proberen? Maak dan gauw een afspraak voor een gratis proefles! Je kunt bellen naar 015-8878807 of mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.