Rijschool Delft – Geen wachttijd! Meld je snel aan voor een Proefles!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Delft

Voordelig en snel je rijbewijs halen bij Veldkamp Rijschool Delft

Op zoek naar een rijschool Delft? Wilt u graag in de grote stad gaan rijden en ben je klaar om te beginnen met rijlessen? Dan is het tijd dat je op zoek gaat naar een passende rijschool. Maar waar moet je nu op letten bij het zoeken van een rijschool? Het belangrijkste is dat je een belangrijk pasje in de portemonnee erbij wilt, maar niet te veel geld daaraan uit wilt geven. Een betaalbare rijschool is daarom belangrijk. Niet iedere rijschool vraagt eerlijke prijzen. Zo betaal je al snel teveel voor een losse les. Daarbij is het zaak dat je kijkt naar het slagingspercentage. Dit zegt vaak veel over de manier van lesgeven. Hoe vaak wordt er op moeilijke onderdelen geoefend, of krijg je deze op het einde nog even voorgeschoteld? Onthoudt dat het ook een rijschool is waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het is immers een pasje waar je heel je leven profijt van gaat krijgen. Neem vrijblijvend contact op met rijschool Delft en ontdek de vele kansen die wij je te bieden hebben. 

rijschool in delft

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


 

Boek snel jouw gratis proefles bij onze rijschool Delft!

Al vele leerlingen zijn je vaak al voor geweest bij een rijschool. Heb je recensies van een rijschool gevonden? Hoe ervaren anderen de lessen? Iedereen is anders, maar als er veel positieve reacties voorbij komen zegt dit al veel over de rijschool. Een rijschool die vele positieve reacties kent is Veldkamp Rijschool Delft. Dit is een rijschool waar ze echt voor je klaar staan. Al vele leerlingen waren je voor. Ben jij benieuwd wat deze rijschool jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met Veldkamp Rijschool Delft en zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vandaag bellen is misschien morgen al beginnen. Er is bij rijschool Delft op dit moment geen wachtlijst.

autorijbewijs delft

Pakket 1

Geen € 1190,- maar slechts

€ 1150,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1990,- maar slechts

€ 1872,-

 • 24 uur (16 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2350,- maar slechts

€ 2202,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Een vrijblijvende proefles in Delft

Wil je graag een vrijblijvende proefles aanvragen? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina. Je wordt thuis opgehaald door een van onze ervaren rijlesinstructeurs. In de auto bespreek je je wensen en verwachtingen: precies zoals je mag verwachten bij Veldkamp Rijschool Delft.

De voordelen van een proefles bij Veldkamp Rijschool Delft:

 • We halen je thuis op én zetten je natuurlijk ook weer thuis af;
 • Een persoonlijke rijinstructeur waar je mee gaat rijden;
 • Geheel vrijblijvend*;
 • Je weet precies waar je aan toe bent;
 • Duidelijke voorwaarden;
 • Geen verrassingen achteraf.

* De proefrijles bedraagt € 40,-. Indien je de rijopleiding bij ons voortzet ontvang je het bedrag terug als korting bij je rijlespakket.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Elke week kunnen de lessen los ingepland worden. Je zit bij rijschool Delft niet aan vaste dagen en tijdstippen vast. Misschien zit je nog wel op school of heb je onregelmatige diensten op je werk. Het maakt bij Veldkamp Rijschool Delft niet uit. Iedere week wordt er gekeken wanneer het bij jou en je rijinstructeur het beste uitkomt. Zij werken ook met vaste instructeurs waardoor je ook echt persoonlijk contact opbouwt. Hij of zij weet precies hoe ver je bent en waar nog aan gewerkt moet worden. Voor meer informatie over de lessen of welke mogelijkheden wij je kunnen bieden, kun je via de website whatsapp contact openen of mail ons via mail@rijschoolveldkamp.nl.

autorijbewijs