Rijschool Delft – Geen wachtijd! Meld je snel aan voor een Proefles!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Delft

Voordelig en snel je rijbewijs halen bij Veldkamp Rijschool Delft

Een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in je leven. Als je je rijbewijs eenmaal hebt, staat jou niets meer in de weg. Met een auto kun je namelijk vrijwel overal heen. Natuurlijk zal jij je rijbewijs nog wel eventjes moeten behalen. Als je je rijbewijs wilt behalen in de regio Delft is Veldkamp Rijschool Delft dé rijschool waar je moet zijn. Wij bieden hoge kwaliteit rijlessen én we hebben een uitstekend hoog slagingspercentage.

Waarom kiezen voor Veldkamp Rijschool Delft?

Veldkamp Rijschool Delft heeft al talloze leerlingen geholpen. Vele daarvan hebben hun rijbewijs in een keer behaald. Onze leerlingen hebben altijd dezelfde rijinstructeur. Zo raakt je dan goed aan elkaar gewend én je rijinstructeur weet ook precies waar je nu staat. Uiteraard rijd jij ook iedere keer weer in dezelfde auto. Daarmee voorkom je verrassingen, want iedere auto rijdt weer net iets anders.

rijschool in delft

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Kies je actiepakket na de vrijblijvende proefles

Was jij tevreden over je eerste rijles bij Veldkamp Rijschool Delft? Dan kun je, in overleg met je persoonlijke rijinstructeur, je inschrijven voor een van onze rijlespakketten. Er zijn drie beschikbare pakketten. Heb je gekozen voor een groot pakket, met veel rijlessen? Dan kan het natuurlijk zijn dat je deze niet helemaal opmaakt. Als dat het geval is, krijg jij het resterende bedrag natuurlijk gewoon terug. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt bij Veldkamp Rijschool Delft.

Je kunt zelf kiezen hoe jij je rijlessen betaalt. Ook als je kiest voor een pakket kun je gemakkelijk per les afrekenen in de auto. Ook maandelijkse betalingen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt je rekening natuurlijk ook in een keer voldoen per bankbetaling.

Weet je niet precies welk actiepakket je wilt? Dan kan je rijinstructeur je ook adviseren. Op basis van je proefles kan hij of zij al veel zeggen over het aantal rijlessen dat je waarschijnlijk nodig hebt.

autorijbewijs delft

Pakket 1

Geen € 970,- maar slechts

€ 899,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1425,- maar slechts

€ 1299,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1830,- maar slechts

€ 1699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Een vrijblijvende proefles in Delft

Wil je graag een vrijblijvende proefles aanvragen? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina. Je wordt thuis opgehaald door een van onze ervaren rijlesinstructeurs. In de auto bespreek je je wensen en verwachtingen: precies zoals je mag verwachten bij Veldkamp Rijschool Delft.

De voordelen van een proefles bij Veldkamp Rijschool Delft:

 • We halen je thuis op én zetten je natuurlijk ook weer thuis af;
 • Een persoonlijke rijinstructeur waar je mee gaat rijden;
 • Geheel vrijblijvend*;
 • Je weet precies waar je aan toe bent;
 • Duidelijke voorwaarden;
 • Geen verrassingen achteraf.

* De proefrijles bedraagt € 40,-. Indien je de rijopleiding bij ons voortzet ontvang je het bedrag terug als korting bij je rijlespakket.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Wekelijks overleg je wanneer je je volgende les wilt inplannen. Je kunt precies aangeven wanneer het jou uitkomt. In overleg met je rijinstructeur kun je dan gemakkelijk een volgende les inplannen.

Rijden in de omgeving Delft

Bij Veldkamp Rijschool Delft rijd je in je eigen vertrouwde omgeving. Natuurlijk kan het voorkomen dat je daar ook net iets buiten komt te rijden. Zo hebben wij ook leerlingen in omliggende plaatsen die je eventueel op mag halen met de lesauto. De voorkeur behoeft natuurlijk dat je zoveel mogelijk binnen de omgeving Delft rijdt. Voor je ervaring is het natuurlijk ook goed om een aantal keren buiten de omgeving Delft te rijden.

Behalen op je eigen leertempo

Als je kiest voor Veldkamp Rijschool Delft rijd jij altijd op je eigen leertempo. Wil je iedere week een of twee lessen inplannen? Dan kan dat. Leer jij liever gespreid en kies jij voor een les eens per twee weken? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat ons erom dat jij je rijbewijs behaalt op je eigen tempo.

autorijbewijs

Individuele leerbegeleiding

Je zult altijd rijden met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. Dan raak je niet alleen gewend aan de auto, maar ook gewend aan je rijinstructeur. Je persoonlijke rijinstructeur houdt je voortgang goed bij, zodat je iedere keer weer oefent op de rijvaardigheden waar je nog iets in kunt verbeteren.

Faalangst? Geen probleem!

Je rijbewijs behalen in de omgeving Delft geeft natuurlijk enige spanning met zich mee. Er is veel verkeer in deze regio en het autorijden is natuurlijk iets wat compleet nieuw voor je is. Veel mensen hebben dan ook last van faalangst als ze hun eerste examen moeten doen. Gelukkig zijn onze instructeurs gespecialiseerd in het geven van faalangstlessen. Als je al snel last hebt van faalangst, kun je dat aangeven bij je persoonlijke rijinstructeur. Hij of zij kan daar dan rekening mee houden. Je lessen zullen daarop worden aangepast, om de kans zo groot mogelijk te houden dat je toch in een keer slaagt.

Gerichte rijlessen bij Veldkamp Rijschool Delft

Met de bovenstaande punten geven wij gerichte rijlessen als Veldkamp Rijschool Delft. In stapjes leer je namelijk steeds beter autorijden. Als je er dan eenmaal klaar voor bent, kun je natuurlijk afrijden. Wel is het belangrijk om je theorie nog te halen, indien je dat nog niet hebt gedaan. Naast onze autorijlessen bieden wij ook motorrijlessen en scooterrijlessen aan.

Uniek bij Veldkamp Rijschool Delft

Onze leerlingen beoordelen ons met een 9,7 en dat is niet voor niets. Wij hebben namelijk een bijzonder hoog slagingspercentage. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze diensten, dat je gratis herexamen(s) krijgt als je niet in een keer slaagt. Natuurlijk streven wij ernaar dat je in een keer slaagt. Maar geen nood als dat dus niet het geval is! Veldkamp Rijschool Delft heeft het beste met haar leerlingen voor.

Contact met ons opnemen

Bel je liever over de mogelijkheden met ons? Dat kan ook. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 015 – 887 88 07. Je kunt ons ook een appje sturen op 06 – 443 096 96. Voeg ons nummer toe aan je contactenlijst en je kunt ons op ieder moment een WhatsApp-bericht sturen. We horen natuurlijk graag van je.