Rijschool Delft – Geen wachtijd! Meld je snel aan voor een Proefles!

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Delft

Voordelig en snel je rijbewijs halen bij Veldkamp Rijschool Delft

Bent u op zoek naar rijschool Delft? Uw rijbewijs halen is een belangrijke mijlpaal in uw leven. Het wordt één van de meest belangrijke pasjes in uw portemonnee. Zodra u uw rijbewijs heeft kunt u overal naar toe rijden. In de regio Delft is Veldkamp rijschool Delft het adres waar u uw rijbewijs kunt halen. Wij hebben een hoog slagingspercentage en de lessen zijn van hoge kwaliteit. Al velen gingen u voor. Waarom zou u kiezen voor rijschool Delft? Omdat wij werken met vaste instructeurs die u door het gehele traject leiden.

Waarom kiezen voor Veldkamp Rijschool Delft?

Veldkamp Rijschool Delft heeft al talloze leerlingen geholpen. Vele daarvan hebben hun rijbewijs in een keer behaald. Onze leerlingen hebben altijd dezelfde rijinstructeur. Zo raakt je dan goed aan elkaar gewend én je rijinstructeur weet ook precies waar je nu staat. Uiteraard rijd jij ook iedere keer weer in dezelfde auto. Daarmee voorkom je verrassingen, want iedere auto rijdt weer net iets anders.

rijschool in delft

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Boek snel jouw gratis proefles!

Op zoek naar een rijschool Delft? Wilt u graag bij ons komen lessen? Wij bieden u een vrijblijvende proefles aan. Zo kunt u de rijinstructeur leren kennen en wennen aan auto rijden. Daarna gaan wij aan de slag! Wij bieden u drie verschillende pakketten aan. Na de eerste les gaan wij graag met u in gesprek om te kijken welk pakket bij u past. Daarbij kunt u ook nog eens zelf bepalen welke manier van betalen u het fijnste vindt Wilt u het pakket in één keer betalen of betaalt u liever in termijnen of betaalt u misschien wel per les? Wij maken met u duidelijke afspraken zodat u precies weet waar u aan toe bent bij rijschool Delft.

autorijbewijs delft

Pakket 1

Geen € 970,- maar slechts

€ 899,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1425,- maar slechts

€ 1299,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1830,- maar slechts

€ 1699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Een vrijblijvende proefles in Delft

Wil je graag een vrijblijvende proefles aanvragen? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier aan de rechterkant van deze pagina. Je wordt thuis opgehaald door een van onze ervaren rijlesinstructeurs. In de auto bespreek je je wensen en verwachtingen: precies zoals je mag verwachten bij Veldkamp Rijschool Delft.

De voordelen van een proefles bij Veldkamp Rijschool Delft:

 • We halen je thuis op én zetten je natuurlijk ook weer thuis af;
 • Een persoonlijke rijinstructeur waar je mee gaat rijden;
 • Geheel vrijblijvend*;
 • Je weet precies waar je aan toe bent;
 • Duidelijke voorwaarden;
 • Geen verrassingen achteraf.

* De proefrijles bedraagt € 40,-. Indien je de rijopleiding bij ons voortzet ontvang je het bedrag terug als korting bij je rijlespakket.

Rijden wanneer het jou uitkomt

Wij plannen wekelijks een les voor u in. Dit gebeurt in overleg met u, wanneer het u het beste uitkomt. U kunt bij ons precies aangeven wanneer het u uitkomt en wij plannen een les in. In overleg met uw rijinstructeur kunt u dan gemakkelijk een volgende les inplannen. U kunt ook al weken vooruit plannen. Bij Veldkamp Rijschool Delft proberen wij zoveel mogelijk in de stad en de omgeving te rijden. Als wij op snelwegen gaan rijden dan komen wij natuurlijk buiten de stad. Wij hebben veel leerlingen in de omgeving van Delft die u aan het begin van de les of aan het einde van de les kunt ophalen.  

Rijbewijs halen op je eigen tempo

Wanneer u kiest voor Veldkamp Rijschool Delft dan zorgen wij voor een leertempo dat bij u past. Bent u iemand die meerdere keren per week wilt lessen of die liever één les per week volgt? Wij vinden het belangrijk dat u aangeeft hoe u het beste leert. U staat bij ons centraal en wij zorgen ervoor dat onze lessen in uw plaatje passen. Wij koppelen u vanaf het begin aan een rijinstructeur en er zal tussentijds geen wisseling zijn.  Uw persoonlijke rijinstructeur houdt uw voortgang goed bij zodat u iedere keer weer de rijvaardigheden oefent waar u nog iets in kunt verbeteren.

autorijbewijs

Individuele leerbegeleiding

Je zult altijd rijden met dezelfde rijinstructeur en in dezelfde auto. Dan raak je niet alleen gewend aan de auto, maar ook gewend aan je rijinstructeur. Je persoonlijke rijinstructeur houdt je voortgang goed bij, zodat je iedere keer weer oefent op de rijvaardigheden waar je nog iets in kunt verbeteren.

Faalangst? Geen probleem!

Je rijbewijs behalen in de omgeving Delft geeft natuurlijk enige spanning met zich mee. Er is veel verkeer in deze regio en het autorijden is natuurlijk iets wat compleet nieuw voor je is. Veel mensen hebben dan ook last van faalangst als ze hun eerste examen moeten doen. Gelukkig zijn onze instructeurs gespecialiseerd in het geven van faalangstlessen. Als je al snel last hebt van faalangst, kun je dat aangeven bij je persoonlijke rijinstructeur. Hij of zij kan daar dan rekening mee houden. Je lessen zullen daarop worden aangepast, om de kans zo groot mogelijk te houden dat je toch in een keer slaagt.

Gerichte rijlessen bij Veldkamp Rijschool Delft

Met de bovenstaande punten geven wij gerichte rijlessen als Veldkamp Rijschool Delft. In stapjes leer je namelijk steeds beter autorijden. Als je er dan eenmaal klaar voor bent, kun je natuurlijk afrijden. Wel is het belangrijk om je theorie nog te halen, indien je dat nog niet hebt gedaan. Naast onze autorijlessen bieden wij ook motorrijlessen en scooterrijlessen aan.

Uniek bij Veldkamp Rijschool Delft

Onze leerlingen beoordelen ons met een 9,7 en dat is niet voor niets. Wij hebben namelijk een bijzonder hoog slagingspercentage. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze diensten, dat je gratis herexamen(s) krijgt als je niet in een keer slaagt. Natuurlijk streven wij ernaar dat je in een keer slaagt. Maar geen nood als dat dus niet het geval is! Veldkamp Rijschool Delft heeft het beste met haar leerlingen voor.

Contact met ons opnemen

Bel je liever over de mogelijkheden met ons? Dat kan ook. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 015 – 887 88 07. Je kunt ons ook een appje sturen op 06 – 443 096 96. Voeg ons nummer toe aan je contactenlijst en je kunt ons op ieder moment een WhatsApp-bericht sturen. We horen natuurlijk graag van je.