Rijschool Rijswijk - Beoordeeld met een 9,1 - Gartis Proefles

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Rijswijk


Ben je op zoek naar een uitstekende rijschool in Rijswijk? Kies dan voor autorijles van rijschool Veldkamp. Wij zitten bij jou om de hoek in Rijswijk. Met onze professionele aanpak en scherpe actieprijzen helpen we je snel en goed aan je rijbewijs B. Neem contact met ons op om direct aan de slag te kunnen met je rijlessen in Rijswijk. Kies er daarom nu voor om je rijbewijs te halen via autorijschool Veldkamp in Rijswijk.

Rijlessen in Rijswijk? Vraag een gratis proefles aan

Wil je ook snel en goed je autorijbewijs in Rijswijk halen? Maak dan kennis met de aanpak van rijschool Veldkamp. Vraag een gratis proefles aan. We geven je dan de rijles die bij jou past. Wil je daarna meer rijlessen volgen? Kies dan voor een van onze voordelige actiepakketten. Zo bespaar je flink op de kosten voor je autorijbewijs.

Geslaagd in Rijswijk


Bekijk onze autorijles actiepakketten

Bij Rijschool Veldkamp in Rijswijk hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt om een rijles pakket samen te stellen. Zo weet je van tevoren precies hoeveel geld je kwijt bent. Wij adviseren je hier graag in.

Bij ons heb je de keuze uit drie pakketten: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Verwacht je snel te slagen, kies dan voor pakket één die bestaat uit 15 rijlessen. Heb je al eens eerder gereden om bijvoorbeeld te oefenen? Dan past wellicht het middelste pakket goed bij je welke bestaat uit 21 rijlessen? Verwacht je meer lessen nodig te hebben dan 21? Kies dan voor het grootste pakket. Deze bestaat uit 30 lessen. Weet je niet zeker wat er bij je past? Dan kan je dit overleggen met je rijinstructeur tijdens de eerste proefles. Bekijk hier meer informatie over onze autorijbewijs tarieven.

rijschool in Rijsijk

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Pakket 1

Geen € 1190,- maar slechts

€ 1150,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1990,- maar slechts

€ 1872,-

 • 24 uur (16 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2350,- maar slechts

€ 2202,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Wanneer je bij ons een gratis proefles probeert, zullen we je bij jouw thuis ophalen. In de lesauto kun je alvast wennen aan de auto.  Verder bespreken we de wensen en verwachtingen. Een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp bestaat uit:

bel nu

 

Rijschool Veldkamp in Rijswijk maakt voor jou het verschil

We zetten graag voor je op een rijtje waarom je juist voor autorijschool Veldkamp kiest. Wij bieden jou:

 • Een gratis proefles om kennis met ons te maken
 • Actiepakketten waardoor je tot € 130,- kunt besparen
 • Een slagingspercentage van 75% bij eerste examen
 • Gratis je herexamen doen
 • Een vaste auto met een vaste instructeur

Rijscholen kunnen nog wel eens van auto veranderen. Daar doen we bij rijschool Veldkamp niet aan. Je kunt altijd rekenen dat de auto waarmee je de rijlessen hebt gevolgd ook de auto is waar je examen mee doet. Dat brengt je nog zelfverzekerder aan de start bij het rijexamen in Rijswijk.

rijschool Rijswijk

Een hoog slagingspercentage in Rijswijk

Ook wij volgen het nieuws over rijscholen en slagingspercentages. Iedere dag zetten we bij rijschool Veldkamp ons beste beentje voor om jou de hoogste kans op slagen te bieden. We hebben met onze aanpak een hoog slagingspercentage van maar liefst 75%. We leggen je graag persoonlijk uit op welke manier we ook jou de beste kans kunnen bieden om je rijbewijs in 1x te halen.

Motor- en scooterrijlessen

Naast onze autorijlessen hebben wij ook aanbod motor en scooterrijlessen. Hiervoor hebben wij handige pakketten samengesteld.. De indeling is hetzelfde: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze motorrijles en scooterrijles pagina’s.

Veel gestelde vragen

 1. 1
  Kan ik mijn rijbewijs met spoed halen?

  Je kunt bij ons een spoedcursus halen binnen 5, 10 of 15 dagen. Je rijdt zoveel mogelijk en wanneer het jou uitkomt. Je lest 1,5 tot 3 uur per dag waardoor je sneller leert autorijden. 

 2. 2
  Kan ik een proefles aanvragen?

  Wil je ene proefles aanvragen in Rijswijk? Dat kan! Ga naar onze website en meld je aan op de pagina “Proefles”. Je kan ons ook een WhatsApp bericht sturen. 

 3. 3
  wat kost een proefles?

  Een proefles bij ons is gratis. Zet je de opleiding niet bij ons door? Dan wordt er €40,- in rekening gebracht. 

 4. 4
  Met welke auto’s kan ik bij jullie lessen?

  Wij rijden in vier Volkswagen Polo’s en Twee Mercedessen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde lesauto’s? Laat het ons gerust weten! 

Meer weten over je rijles in Rijswijk?

Wil je meer weten over onze actiepakketten? Wil je direct gebruik maken van een gratis proefles? Wil je een spoedcursus rijbewijs aanvragen? Of wil je bijvoorbeeld je rijbewijs al met 17 jaar halen? Neem dan contact met ons op voor al je vragen. Je bereikt rijschool Veldkamp in Rijswijk op telefoonnummer 015-8878807 of via e-mail: mail@rijschoolveldkamp.nl

Ervaringen van leerlingen

Rijschool Rijswijk nodig?

Ben je op zoek naar een professionele rijschool Rijswijk? Dan ben je bij Veldkamp rijschool Rijswijk aan het juiste adres. Wij werken met zeer gemotiveerde rijinstructeurs die er alles aan doen om je te laten slagen. Wij hebben geduld met jou. Mocht iets niet direct lukken dan gaan wij rustig oefenen totdat het wel lukt. Wij rijden in de buurt van Rijswijk waar je goed kunt oefenen. Wil je graag een professionele aanpak en pakketten met scherpe actieprijzen? Dan raden wij je aan om bij Veldkamp rijschool Rijswijk te komen lessen. Wij helpen je snel en goed aan uw rijbewijs en je hoeft bij ons niet lang te wachten voordat je aan de slag kunt. Vandaag contact opnemen met ons kan betekenen dat je morgen kunt starten.

Boek uw gratis proefles bij Rijschool Veldkamp

Wil je op een goede en professionele manier je rijbewijs halen in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij rijschool Rijswijk aan het juiste adres. Wij laten je graag kennismaken met onze rijinstructeurs. Wil je graag zien en ervaren hoe een les bij rijschool Rijswijk eruit ziet? Vraag een proefles aan en ervaar de methode. Door gebruik te maken van één van onze pakketten bespaar je ook nog eens flink op de kosten van je rijbewijs.

Goede recensies bij rijschool Rijswijk

Vele gingen je al voor! Wij zijn door ruim 300 mensen beoordeeld met een 9,2 gemiddeld. Dit komt omdat wij de lessen in een ontspannen sfeer geven en ons volledig op jou richten. Wij geven je persoonlijke aandacht en werken aan punten die nog verbeterd kunnen worden. Omdat je bij ons aan een vaste rijinstructeur gekoppeld wordt, kan deze ook de verbeterpunten aangeven. Wij zijn fijne, rustige en ervaren instructeurs die alle tijd voor je hebben. Het maakt voor ons niet uit op welke dag je gaat lessen, wij zorgen ervoor dat die les er komt. Wil je graag op een duidelijke en rustige manier rijlessen krijgen? Wacht dan niet langer en benader ons!

Over Veldkamp als rijschool Rijswijk

Wij bieden je voordelige actiepakketten aan. Wist je dat je wel tot 130 euro kunt besparen door gebruik te maken van een pakket? Zelfs als je de lessen niet opmaakt, profiteer je dus van deze geweldige korting. Wij storten namelijk de overige lessen gewoon terug op jouw rekening. Wij hebben een slagingspercentage van 75% bij het eerste examen. Daarbij bieden wij je een gratis herexamen aan mocht dit nodig zijn. Wil je graag een vaste auto met een vaste instructeur? Neem vrijblijvend contact met ons op.