Motorrijles bij een motorrijschool in Delft? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles bij een motorrijschool in Delft

Kom je motorrijbewijs bij ons halen in Delft

Heb jij interesse in motorrijles in Delft? Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp! Via ons behaal jij snel, betaalbaar en op een leuke manier je motorrijbewijs. Wij doen niet aan vaste contracten, je betaalt bij ons alleen voor de motorrijlessen die je hebt gehad en wij rekenen geen inschrijfkosten. Kortom, meld je vandaag nog aan voor een eerste gratis motorrijles in Delft bij onze motorrijschool!

Voordelen van onze motorrijles

Onze motorrijschool staat voor de beste kwaliteit motorrijlessen, persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage. Om dit voor elkaar te krijgen, krijg jij altijd motorrijles van een vaste en vakbekwame instructeur. Ook zit je steeds op hetzelfde voertuig. Daarnaast kun je jouw motorrijlessen ook ’s avonds en in het weekend inplannen! Hierbij enkele van onze mooie voordelen samengevat:

 • Geen inschrijfkosten
 • Geen vaste, onbreekbare contracten
 • Wel een vast voertuig en vaste instructeur
 • Lessen in het weekend en in de avonden
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.045,- maar slechts

€ 985,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.270,- maar slechts

€ 1.199,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.720,- maar slechts

€ 1.640,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp?

Bij Rijschool Veldkamp halen de meeste leerlingen hun rijbewijs al in één keer. Dit komt omdat de leerlingen altijd dezelfde rijinstructeur hebben. Zo raak je goed aan elkaar gewend en is voor beiden duidelijk hoever je bent. Uiteraard ga je ook elke keer de weg op met dezelfde motor. Wat onze aanpak verder nog onderscheidt van andere rijscholen, is dat je bij ons precies kunt aangeven wanneer je je volgende les wilt inplannen. Wanneer komt het jou het beste uit? Dan zal onze rijinstructeur daar optimaal rekening mee houden.

bel nu

Kies voor onze gratis proefles in Delft

Wil jij ontdekken of de motorrijles van onze motorrijschool jouw bevalt? Meld je aan voor een gratis en geheel vrijblijvende proefles! Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Omdat het motorrijden voor een belangrijk deel uit ‘gevoel’ bestaat is de lesopbouw enigszins anders dan bij de auto-opleiding. Daar wordt jou geleerd hoe je gas geeft, stuurt en remt. Naderhand bepalen we in hoeveel motorrijlessen jij het motorrijbewijs kunt halen. Ook bespreken we onze pakketten en prijzen. Benieuwd naar deze eerste gratis motorrijles? Meld je vandaag nog aan!

Motorrijschool Delft

Ontdek onze betaalmogelijkheden in Delft

Dat wij een zeer hoge klantwaardering hebben, komt onder andere door ons ruime aanbod aan betalingsmogelijkheden. Wij willen namelijk iedereen de mogelijkheid bieden bij ons te lessen. Waar voel jij je het prettigst bij? Betalen per les? Of wil je graag de kosten voor jouw lessen per maandelijkse betaling laten afschrijven? Bij ons kan het allemaal! Heb jij gekozen voor een bepaald pakket en hou je, nadat je bent geslaagd, nog lessen over? Het resterende bedrag betalen wij je uiteraard terug. Kortom, kies ook voor onze motorrijschool!

Wist je dat wij naast onze motorrijlessen ook scooterrijlessen en autorijlessen aanbieden in Delft?

Meld je aan voor motorrijles in Delft

Ben jij klaar voor motorrijles? Begin dan met een gratis en vrijblijvende proefles bij ons! Bel naar 015-8878807, stuur een mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of app naar 06-44309696. Het motorrijbewijs halen lukt met onze motorrijlessen eenvoudig en snel!