Motorrijles Delft | Motorrijschool Delft | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles Delft

Motorrijles Delft doen bij Motorrijschool Veldkamp

Heb jij interesse in motorrijles in Delft? Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp! Via ons behaal jij snel, betaalbaar en op een leuke manier je motorrijbewijs. Wij doen niet aan vaste contracten, je betaalt bij ons alleen voor de motorrijlessen die je hebt gehad en wij rekenen geen inschrijfkosten. Kortom, meld je vandaag nog aan voor een eerste gratis motorrijles in Delft bij onze motorrijschool! Op zoek naar een motorrijles Delft? Ben je op zoek naar een rijschool waar je lessen kunt volgen zodat je een motor kunt rijden? Ben je woonachtig in Delft en wil je binnenkort een motorrijles Delft inplannen? Zoek dan niet verder! Bij Rijschool Veldkamp ben je van harte welkom voor de reservering van verschillende motorrijlessen. Wij bieden je onze jarenlange ervaring aan. Onze instructeurs weten als geen ander hoe zij je les moeten geven en werken volgens de juiste richtlijnen. Rijschool Veldkamp is aangesloten bij de KNMV. Wij zijn een officiële motorrijschool in de omgeving van Delft. Als je op zoek bent naar een motorrijles Delft ben je bij Rijschool Veldkamp aan het juiste adres. Wil je meer weten over onze motorrijlessen? Je kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de passende motorrijlessen voor jouw wensen.

Voordelen van onze motorrijles Delft

Onze motorrijschool staat voor de beste kwaliteit motorrijlessen, persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage. Om dit voor elkaar te krijgen, krijg jij altijd motorrijles van een vaste en vakbekwame instructeur. Ook zit je steeds op hetzelfde voertuig. Daarnaast kun je jouw motorrijlessen ook ’s avonds en in het weekend inplannen! Hierbij enkele van onze mooie voordelen samengevat:

 • Geen inschrijfkosten
 • Geen vaste, onbreekbare contracten
 • Wel een vast voertuig en vaste instructeur
 • Lessen in het weekend en in de avonden
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

bel nu

Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp?

Op zoek naar een motorrijles Delft? Bij Rijschool Veldkamp bieden wij je verschillende soorten rijlessen aan. Je bent bij ons welkom voor het inplannen van motorrijlessen maar ook voor autorijlessen en scooterlessen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs werken zeer motiverend en hebben veel geduld. Je kunt op deze manier in jouw eigen tempo jouw rijbewijs halen. Al onze instructeurs zijn op de juiste wijze geschoold en hebben jarenlange ervaring. Je kunt jouw motorrijles Delft inplannen wanneer het je uitkomt. Ook in het weekend en in de avonduren is dit mogelijk. Vind je het lastig om een aantal lessen vast te leggen? Je kunt bij ons een gratis proefles aanvragen om te kijken of een motorrijles iets voor je is. Je betaalt bij ons geen inschrijfkosten en je zit niet vast aan vaste contracten. Heb je jouw motorrijbewijs gehaald binnen een aantal lessen en heb je er nog een aantal ingepland staan? Dat is geen enkel probleem. Je betaalt alleen voor de lessen die je ook echt afneemt.

Motorrijschool Delft

Ontdek onze rijles mogelijkheden in Delft

Bij Rijschool Veldkamp heb je altijd dezelfde rijinstructeur en rijdt je op hetzelfde voertuig. Op deze manier kunnen wij jouw vaardigheden goed in de gaten houden. Ben je op zoek naar scooter rijlessen of autorijlessen? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wist je dat je al vanaf 17 jaar rijles kunt volgen? Wij bieden je scherpe tarieven aan voor het afnemen van scooter rijlessen, motorrijles Delft en autorijlessen. Rijschool Veldkamp heeft een slagingspercentage van 90%! Wil je meer weten over onze aangeboden rijlessen? Ben je benieuwd of een motorrijles iets voor je is? Vele klanten gingen je al voor en beoordeelden ons met een 9.3.

Wist je dat wij naast onze motorrijlessen ook scooterrijlessen en autorijlessen aanbieden in Delft?

Meld je aan voor motorrijles in Delft

Ben jij klaar voor motorrijles? Begin dan met een gratis en vrijblijvende proefles bij ons! Bel naar 015-8878807, stuur een mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of app naar 06-44309696. Het motorrijbewijs halen lukt met onze motorrijlessen eenvoudig en snel!