Rijschool Pijnacker – Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Pijnacker

Succesvol aan de start bij het CBR in Pijnacker

Ben je nu op zoek naar de beste rijschool in Pijnacker? Kies dan voor rijschool Veldkamp. Wij bieden rijlessen in Pijnacker en omgeving. Vanuit onze basis in Pijnacker – Nootdorp bieden we je een gedegen aanpak om je rijbewijs B te halen. Dat doen we met professionele aanpak van vaste instructeurs en vaste auto’s. Daarbij zijn we flexibel in het geven van rijles. Je rijlessen zijn altijd op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij horen bij de rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben. De huidige 75% geslaagden voor het eerste rijexamen voor het rijbewijs B bereiken we door onze grondige maatwerk aanpak. Jouw persoonlijke kenmerken en mogelijkheden staan namelijk voorop. Zo maken we dagelijks samen stappen om in Pijnacker het aantal geslaagden voor het rijbewijs nog beter te krijgen. Ben jij onze volgende kandidaat in Pijnacker die succesvol rijles neemt bij onze rijschool?

Een voorbeeld van een spoedcursus rijbewijs

Een spoedcursus rijbewijs werd aangevraagd door een meisje in Pijnacker. Ze had net een baan aangeboden gekregen. Jammer genoeg was het wel een flink eind reizen en met het openbaar vervoer zou ze er lang over doen om op haar werk te komen. Bij rijschool Veldkamp maken we in dit soort situaties graag een gericht plan van aanpak. Met een spoedcursus rijbewijs is het dan mogelijk om binnen enkele weken te slagen voor je rijbewijs.

rijschool Pijnacker

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Kies je actiepakket na de vrijblijvende proefles in Pijnacker

Tevreden over de eerste proefrijles bij rijschool Veldkamp? Overleg met je persoonlijke rijinstructeur over welk rijlespakket het beste bij jou past. Wij hebben drie verschillende pakketten. Kies je voor pakket één maar heb je toch nog wat lessen meer nodig? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig een aantal lessen er bij nemen.

Je kunt zelf bepalen hoe jij je rijlessen betaalt. Zo kun je gemakkelijk per les in de auto afrekenen. Betaal je liever maandelijks of het gehele bedrag in één keer per bankbetaling? Ook dit is mogelijk bij Rijschool Veldkamp.

Weet je niet precies welk actiepakket je wilt? Dan kan je rijinstructeur je ook adviseren. Op basis van je proefles kan hij of zij al veel zeggen over het aantal rijlessen dat je waarschijnlijk nodig hebt.

autorijbewijs Pijnacker

Pakket 1

Geen € 1190,- maar slechts

€ 1150,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1990,- maar slechts

€ 1872,-

 • 24 uur (16 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2350,- maar slechts

€ 2202,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,95

Inschrijven

De voordelen bij rijschool Veldkamp in Pijnacker

De belangrijkste kenmerken van rijschool Veldkamp zetten we graag nog even voor je op een rijtje:

 • Voordelige actiepakketten, je bespaart flink op kosten
 • Vaste instructeurs die zorgen voor jouw perfecte rijles
 • Vaste auto voor je rijlessen en examen rijbewijs B
 • Je rijbewijs halen met grote kans op slagen in 1x
 • Ook voor spoedcursus rijbewijs en rijbewijs halen 17 jaar

bel nu

De contactgegevens van Veldkamp, rijschool in Pijnacker

We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Om je rijles te volgen op de beste en voordeligste manier. Onze autorijschool is te bereiken via mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 015-8878807. Zien we jou binnenkort ook bij onze rijschool in Pijnacker?

 

Rijschool Pijnacker nodig?

Ben je op zoek naar een rijschool Pijnacker? Wij zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot de beste rijschool Pijnacker. Wij lessen voornamelijk in de regio van Pijnacker. Wij werken met een professioneel systeem waar je als leerling centraal staat. De rijlessen worden aangepast aan jouw leersnelheid. Als wij zien dat je met bepaalde onderdelen moeite hebt dan zorgen wij voor een passende les. Wij zijn zeer flexibel in het inplannen van lessen. Je kunt altijd op een tijdstip lessen wanneer het jou het beste uitkomt. Wij horen bij de rijscholen die een hoog slagingspercentage hebben. Dit komt omdat wij maatwerk leveren. Wij werken samen met jou naar je rijbewijs toe en benutten de rijlessen goed. Wij gaan geen rijlessen weggooien door alleen maar te oefenen op punten waar je al goed scoort. Elke les oefenen wij extra hard op de knelpunten om zo snel mogelijk af te kunnen rijden. Jouw persoonlijke kenmerken en mogelijkheden staan namelijk voorop en wij passen ons daarop aan. Zo maken wij elke les samen stappen om in Pijnacker het aantal geslaagden voor het rijbewijs nog hoger te krijgen. Ben jij onze volgende kandidaat in Pijnacker die rijles neemt bij onze rijschool?

De voordelen van Veldkamp als Rijschool Pijnacker

Rijschool Pijnacker is niet zomaar een rijschool. Het is een rijschool waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij beschikken over een gemotiveerd team dat altijd voor je klaar staat. Verder spreken wij met de proefles al verschillende dingen af. Zo weet je precies waar je aan toe bent tijdens de les periode bij rijschool Pijnacker. Je zit bij ons niet aan een wurgcontract vast. Stel je voor dat je bij ons een pakket hebt aangeschaft maar dat je onverwachts door privé omstandigheden moet stoppen. Dan storten wij de resterende lessen terug. Je hoeft bij ons niet te betalen voor lessen die je niet gehad hebt. Daarbij is de eerste proefles ook nog eens gratis!

Goede recensies bij rijschool Pijnacker

Waarom zijn wij nu verkozen tot beste rijschool Pijnacker? Dat is simpel uit te leggen! Wij bieden je voordelige en betaalbare actiepakketten zodat je flink kunt besparen. Daarbij werken wij met vaste instructeurs die ervoor zorgen dat jouw perfecte rijles samengesteld wordt. Deze les is volledig naar jouw wensen ingericht en prestatiegericht. Wij willen natuurlijk dat je binnen de afgesproken tijd slaagt. Je kunt bij ons kiezen om in een Volkswagen of in een Mercedes te lessen. Heb je voorkeuren voor een bepaalde auto? Geef deze voorkeur aan en wij regelen de auto voor jou!