Over ons - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Over ons

Wie zijn wij?

Rijschool Veldkamp is voortdurend in beweging. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk werken naar de wensen van onze leerlingen. Wij zijn gespecialiseerd in autorijlessen, motorrijlessen en scooterrijlessen. Wij geven rijlessen in Den Haag en omstreken. Wij zijn een rijschool met klasse en bij ons zal je na elke rijles tevreden uitstappen. Iedereen is anders en daarom zijn wij erop getraind om elke leerling te lessen op de manier wat voor hem/ haar van toepassing is.

Hoe geven wij les?

Wij geven rijles op een professionele manier. Bij ons sta jij als leerling centraal. Het is ons streven om elke rijles weer het beste uit jou te halen en jou uiteindelijk te kunnen feliciteren met jouw rijbewijs. En het halen van je rijbewijs is al moeilijk genoeg, wij zorgen daarom dat je een vaste instructeur krijgt en ook altijd met dezelfde auto rijdt. Ook het praktijkexamen leg je met dezelfde auto af. Wij werken met instructiekaarten. Op de instructiekaart wordt er per les de vorderingen bijgehouden. Zo heb jij als leerling een goed overzicht over wat je al onder de knie hebt en waar de leerpunten nog liggen. Je leert bij ons op een veilige, sociaal verantwoordelijke en milieu vriendelijke manier te rijden. Vandaar ook de slogan ‘’VEILIG DE WEG OP.’’

Niet voor niets zijn wij DE rijschool met alleen maar tevreden leerlingen;

 • Wij werken motiverend
 • Geduldig
 • Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel
 • Al onze instructeurs zijn geschoold
AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Wat bieden wij

Als dé rijschool in Den Haag en omstreken staan wij voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en hoog slagingspercentage. Je krijgt les van vakbekwame instructeurs. Iedere leerling krijgt een vaste instructeur en een vaste lesvoertuig. Wij hebben flexibele tijden voor de rijlessen: zo geven wij ook les in de avonden en weekenden. Je kunt bij ons op deze manier meerder lessen per week inplannen wanneer dit jou uitkomt.

Geen contracten

Je zit bij ons niet vast aan contracten, je betaalt voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Wij rekenen ook geen inschrijfkosten. Van complete actiepakketten, scherpe tarieven tot aan betalen per les: het is bij ons allemaal mogelijk!

 • Bij ons GEEN inschrijfkosten
 • Lessen wanneer het jou uitkomt, in het weekend en in de avonduren
 • Vaste lesvoertuig en vaste instructeur
 • Je zit niet vast aan contracten

Wat bieden wij nog meer?

GRATIS Proefrijles

Onze proefrijles is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de proefrijles kijken we naar jouw vaardigheden en bepalen we met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Ook bespreken wij samen welk pakket het best bij jou past, hoelang je rijopleiding gaat duren en wat het gaat kosten.

GRATIS herexamen – voor de auto

Je bent gezakt voor je praktijkexamen, dat is balen maar wat nu? Wij gaan samen hard aan de slag om te werken aan de vaardigheid waarop jij bent gezakt. Het zal niet een grote slag zijn op je portemonnee want wij betalen je herexamen en jij betaalt alleen je rijlessen. Kies dus voor de GRATIS herexamen of voor een van onze scherpe actiepakketten.

 • GRATIS proefrijles
 • Kwaliteit? Jazeker! Daarom krijg jij GRATIS herexamen
 • Geen verrassingen achteraf

Benieuwd naar een rijles bij Rijschool Veldkamp in Den Haag? Meld je online aan of bel ons op voor een GRATIS proefrijles! Tot gauw!

Rijschool Den Haag en regio

Rijschool Veldkamp rijdt in de regio Den Haag. Hieronder vind je de plaatsen in de lesgebieden waar we zoal rijles geven. Onze instructeurs kennen deze regio heel goed en weten precies de juiste routes uit te stippelen om je zo goed mogelijk op het examen voor te bereiden. Je wordt altijd opgehaald en thuisgebracht. Klik op de plaatsnamen voor meer informatie.

Woon je net buiten een van deze lesgebieden en wil je toch graag rijden bij Rijschool Veldkamp? Wellicht hoeft dat geen probleem te zijn. Wanneer je ons belt (015 – 887 88 07) kunnen we direct aangeven of we ook in jouw regio kunnen rijden.

Onze auto’s

Wist je dat…

Wij momenteel actie pakketten aanbieden waarbij je tot wel €100,- bespaard