Rijschool Voorburg – Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Voorburg

Rijschool Voorburg voor het behalen van je rijbewijs

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Voorburg, dan wil je natuurlijk wel de juiste vinden. Goede recensies en een hoog slagingspercentage zeggen veel over een autorijschool. Ben je hier naar op zoek? Wij van Rijschool Veldkamp zijn dan jouw adres. Ons slagingspercentage is hoog, maar liefst 75%. Ook worden wij door onze leerlingen gemiddeld met een 9,7 beoordeeld. Ons geheim? Tijdens de rijles zetten wij jou als leerling uit Voorburg centraal. Ook benutten wij een autorijles optimaal. Zo helpen wij jou om snel jouw rijbewijs te halen.

Autorijlessen wanneer het jou uitkomt

Je moet overdag naar school, stage of hebt al een baan. En soms wil je gewoon even kunnen afspreken met vrienden. Dat begrijpen wij bij onze rijschool. Daarom passen wij ons aan jou aan. Wij bieden namelijk ook rijlessen in de avonduren en in het weekend. Ook kunnen wij jou ophalen op een plek in Voorburg die voor jou geschikt is. Dit gebeurt in overleg bij het inplannen van de autorijles.

rijschool Voorburg

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)

Kies je actiepakket na de vrijblijvende proefles in Voorburg

Tevreden over de eerste proefrijles bij rijschool Veldkamp? Overleg met je persoonlijke rijinstructeur over welk rijlespakket het beste bij jou past. Wij hebben drie verschillende pakketten. Kies je voor pakket één maar heb je toch nog wat lessen meer nodig? Geen probleem. Je kunt heel eenvoudig een aantal lessen er bij nemen.

Je kunt zelf bepalen hoe jij je rijlessen betaalt. Zo kun je gemakkelijk per les in de auto afrekenen. Betaal je liever maandelijks of het gehele bedrag in één keer per bankbetaling? Ook dit is mogelijk bij Rijschool Veldkamp.

Weet je niet precies welk actiepakket je wilt? Dan kan je rijinstructeur je ook adviseren. Op basis van je proefles kan hij of zij al veel zeggen over het aantal rijlessen dat je waarschijnlijk nodig hebt.

autorijbewijs Voorburg

Pakket 1

Geen € 970,- maar slechts

€ 899,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1425,- maar slechts

€ 1299,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1830,- maar slechts

€ 1699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

5 voordelen van onze autorijschool

Genoeg rijscholen in Voorburg maar wij geven graag dat beetje extra. Wij zijn dan ook jouw rijschool in Voorburg, omdat:

 • Wij geen wachttijden hebben. Je kunt dus direct beginnen met rijlessen
 • Je hebt bij onze rijschool altijd dezelfde instructeur
 • Bij ons kun je in termijnen betalen
 • Je vorderingen worden bijgehouden op instructiekaarten
 • Geen inschrijfkosten en een gratis proefles

rijlessen Voorburg

Gratis opnieuw je examen doen

Mocht het zo zijn dat je ondanks onze goede voorbereiding niet in een keer slaagt voor je autorijbewijs dan is dat natuurlijk jammer. Om je tegemoet te komen in Voorburg, hoef jij bij onze autorijschool geen extra kosten te maken voor een herexamen. Kies je ervoor om bij onze rijschool te blijven lessen, dan is dit examen gratis.

Onze rijschool in Voorburg inschakelen?

Heb je bovenstaande informatie gelezen? En wil je graag autorijles bij onze rijschool volgen? Dan helpen wij je graag en kun je ook vlug met rijles starten in Voorburg. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: 015-8878807. Wij staan je graag te woord. Wil je graag een e-mail sturen? Dat kan naar mail@rijschoolveldkamp.nl. Zijn wij ook jouw rijschool in Voorburg?