Rijschool Voorburg – Bespaar Tijdelijk tot wel €131,- (Rijschool Veldkamp)

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Voorburg

Rijschool Voorburg voor het behalen van je rijbewijs!

Ben je op zoek naar een goede rijschool Voorburg? Ben jij je zoektocht begonnen naar een betrouwbare autorijschool? En dan het liefste eentje in de buurt van Voorburg? Om een geschikte en passende rijschool Voorburg te vinden, kun je verschillende recensies van te voren lezen. Hoe vonden anderen het gaan en hoe gaan rijscholen om met leerlingen? Daarnaast is een hoog slagingspercentage ook altijd leuk om te lezen, maar hoe komt dit? Worden de lessen ook daadwerkelijk afgestemd op de leerlingen of laten ze je snel een ander examen aanvragen? Het is belangrijk om zeker te zijn van je zaken omdat het over één van de belangrijkste zaken gaat. Het roze pasje dat je uiteindelijk krijgt ga je heel je leven gebruiken.

rijschool Voorburg

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


 

Kies je actiepakket na de vrijblijvende proefles bij Rijschool Voorburg

Zit je nog op school, loop je stage of heb je al een baan waar je rekening mee moet houden? Lukt het niet om elke week op dezelfde dagen en tijdstippen te lessen? Als je contact opneemt met rijschool Voorburg ga je merken dat dit helemaal niet uitmaakt. Samen met de rijinstructeur van rijschool Voorburg maak je wekelijks nieuwe afspraken. Wil je een twee keer in de week lessen of blijf je graag bij één keer lessen in de week? Het kan allemaal!  Daarnaast zul je bij rijschool Voorburg ook altijd les krijgen van dezelfde instructeur. Hij of zij kent je helemaal en weet waar de leerpunten liggen.

Weet je niet precies welk actiepakket je wilt? Dan kan je rijinstructeur je ook adviseren. Op basis van je proefles kan hij of zij al veel zeggen over het aantal rijlessen dat je waarschijnlijk nodig hebt.

autorijbewijs Voorburg

Pakket 1

Geen € 1190,- maar slechts

€ 1150,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1990,- maar slechts

€ 1872,-

 • 24 uur (16 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2350,- maar slechts

€ 2202,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

5 voordelen van onze Autorijschool Voorburg

Genoeg rijscholen in Voorburg maar wij geven graag dat beetje extra. Wij zijn dan ook jouw rijschool Voorburg, omdat:

 • Wij geen wachttijden hebben. Je kunt dus direct beginnen met rijlessen
 • Je hebt bij onze rijschool altijd dezelfde instructeur
 • Bij ons kun je in termijnen betalen
 • Je vorderingen worden bijgehouden op instructiekaarten
 • Geen inschrijfkosten en een gratis proefles

bel nu

Gratis opnieuw je examen doen

Mocht het zo zijn dat je ondanks onze goede voorbereiding niet in een keer slaagt voor je autorijbewijs dan is dat natuurlijk jammer. Om je tegemoet te komen in Voorburg, hoef jij bij onze autorijschool geen extra kosten te maken voor een herexamen. Kies je ervoor om bij onze rijschool te blijven lessen, dan is dit examen gratis.

Rijschool Voorburg nodig?

Op het moment dat je er klaar voor bent, kun je een gratis proefles aanvragen. Dit is vooral om je te laten wennen aan het idee en kennis kunt maken met je rijinstructeur. Dit is overigens geen weg gegooide les. Je gaat echt al aan de gang met de beginselen van het rijden. Eigenlijk kun je het zien als een extra gratis les. Daarnaast heeft rijschool Voorburg een hoog slagingspercentage en goede recensies. Heb jij deze al gelezen? Klanten hebben deze rijschool zelfs met een 9,7 gemiddeld beoordeeld. Ben jij er klaar voor om samen met rijschool Voorburg voor je rijbewijs te gaan?

In een mooie Mercedes rijden bij een rijschool Voorburg?

Heb je al nagedacht in wat voor een auto je wilt lessen? Heb je een droomauto of wil je graag in een grote auto lessen? De auto waar je in lest zul je nooit meer vergeten. Bij rijschool Voorburg lessen ze met Mercedessen. Is dat niet super leuk? Misschien heb je al maanden gedroomd dat je in een grote Mercedes mag gaan lessen. Dan is dit je kans! Neem snel contact op en begin aan je rijbewijs!