Motorrijles bij een motorrijschool in Voorburg? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijschool Voorburg

Wil jij in Voorburg je motorrijbewijs halen?

Is het tijd voor jouw eerste motorrijles in Voorburg? Begin dan met een gratis proefles bij Rijschool Veldkamp. Zo ontdek je hoe wij te werk gaan, welke voordelige pakketten wij aanbieden en dat wij geen vaste contracten of inschrijfkosten hebben. Kortom, onze motorrijlessen helpen jou snel en betaalbaar dat motorrijbewijs te halen! Bekijk hier onze actiepakketten. Neem vandaag nog contact op met onze motorrijschool voor die eerste vrijblijvende motorrijles in Voorburg!

Ontdek de vele voordelen van onze motorrijles

Onze motorrijschool is zeer populair omdat wij veel voordelen te bieden hebben. Zo kun je bij ons overdag, in de avonden én ‘s avonds motorrijlessen volgen. Wat erg gewaardeerd wordt is dat elke motorrijles door één en dezelfde instructeur gegeven wordt. Op altijd dezelfde motor. En dankzij onze kwalitatieve en persoonlijke aandacht, beschikken wij over een zeer hoog slagingspercentage. Heb jij interesse in onze motorrijlessen in Voorburg? Wij:

 • Rekenen geen inschrijfkosten
 • Bieden geen vaste, onbreekbare contracten aan
 • Werken met een vast voertuig en vaste instructeur
 • Geven ook lessen in het weekend en in de avonden
 • Geven jou graag een geheel gratis en vrijblijvende proefles

Vraag een gratis proefles aan in Voorburg

Bij ons is het uiterst simpel erachter te komen of onze motorrijles aan jouw verwachtingen voldoet. Vraag een gratis proefles in Voorburg aan! Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Hier mag je zelf gas geven, remmen en sturen. Is de les voorbij? Dan bespreken jullie samen in hoeveel motorrijlessen jij het motorrijbewijs kan halen. Kortom, kies ook voor onze proefles. Kies voor een goede basis voor de echte motorrijles!

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Hoe je bij ons nooit teveel betaalt in Voorburg

Wat ons onderscheidt van andere rijscholen, is dat wij verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden. Je betaalt bij ons daardoor nooit te veel. Kies jij bijvoorbeeld voor een actiepakket? Dan betalen we een eventueel restbedrag direct aan je terug, als jij slaagt voordat je alle lessen benut hebt. Wil jij de kosten voor jouw lessen maandelijks betalen of per les? Kies volledig wat je zelf wilt! Begrijp jij inmiddels ook waarom onze motorrijschool zo’n enorm hoge klantwaardering heeft?

bel nu

Kies voor motorrijles in Voorburg

Laat ons weten wanneer jij wilt beginnen met motorrijles. Wij bieden jou dan eerst een gratis en vrijblijvende proefles aan. Neem contact op met onze instructeurs door te bellen naar 015-8878807, te mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of te appen naar 06-44309696. Dat felbegeerde motorrijbewijs is met onze motorrijles in Voorburg dichterbij dan je denkt!

Motorrijschool Rijswijk