Motorrijles Den Haag | Motorrijschool Den Haag | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles Den Haag

Haal je motorrijbewijs met onze motorrijles Den Haag!

Op zoek naar een motorrijles Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles bij Rijschool Veldkamp! Wil je binnenkort jouw motorrijbewijs halen? Ben je op zoek naar motorrijles Den Haag? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Rijschool Veldkamp. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij je op de juiste manier motorrijles moeten geven. Voor het halen van jouw motorrijbewijs ben je bij Rijschool Veldkamp aan het juiste adres. Het is ook mogelijk na het behalen van jouw motorrijbewijs af en toe een opfris cursus aan te vragen. Op deze manier kunt telkens jouw vaardigheden verbeteren. Rijschool Veldkamp is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Voor motorrijles Den Haag staan onze medewerkers graag voor je klaar. Heb je vragen over onze lessen of wil je meer weten over onze diensten? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

 • Geen inschrijfkosten
 • Niet vastzitten aan contracten
 • Vast voertuig en vaste instructeur
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles
 • Lesmogelijkheden in het weekend en in de avond

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Op basis van jouw wensen hebben wij tijdelijk drie actiepakketten samengesteld. Neem het pakket dat het beste bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te kiezen voor een gratis proefles. Samen zullen we dan kijken welk pakket het beste bij jou past. Hieronder vindt je de verschillende soorten pakketten en zie je gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

bel nu

De voordelen van een motorrijles Den Haag bij Motorrijschool Den Haag

Op zoek naar een motorrijles Den Haag? Waarom kiezen voor een motorrijles Den Haag van Rijschool Veldkamp? Je betaalt bij ons alleen de lessen die je volgt. Ga je je motorrijbewijs binnen het aantal rijlessen halen? Dan krijg je van ons het bedrag netjes terug. Daarnaast betaal je geen inschrijfkosten bij Rijschool Veldkamp. Je hebt altijd dezelfde instructeur. Dit werkt voor beide partijen goed. Op deze manier kunnen wij jouw vaardigheden goed volgen en kunnen wij de hoge kwaliteit waarborgen waarom wij bekend staan. Bij ons zijn er geen wachttijden. Je kunt direct beginnen met jouw motorrijlessen. Voordat wij met de motorrijlessen aan de slag gaan bespreken wij met je de kosten. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat de kosten zijn.

Motorrijschool Den Haag

Boek uw eerste gratis motorrijles Den Haag bij Rijschool Veldkamp!

Wil je meer weten over onze motorrijlessen? Ben je benieuwd wat wij voor uw vaardigheden en kennis kunnen betekenen? Onze medewerkers staan je graag te woord. Rijschool Veldkamp is een officiële KNWV rijschool. Onze specialisten weten precies waar je aan moet voldoen om uw motorrijbewijs te behalen. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij ons is het slagingspercentage zeer hoog. Vele motorliefhebbers gingen je al voor en slaagde 90% in één keer. Daarnaast beoordeelden zij ons met een 9.3 op basis van 346 beoordelingen. Wij zullen je motiveren en hebben geduld. Vind je het prettiger om in de avonduren te lessen of juist in de weekenden? Dat is geen enkel probleem. Ben je benieuwd of motorrijden iets voor je is? Wij bieden je een gratis proefles aan!

Wist je dat wij naast onze motorrijlessen ook scooterrijlessen en autorijlessen aanbieden in Den Haag?

Ben jij klaar voor motorrijles in Den Haag?

Wil jij ontdekken of motorrijles bij ons wat voor jou is? Geef je direct op voor een gratis en vrijblijvende proefles! Bel naar 015-8878807, stuur een appje naar 06-44309696 of stuur een mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Met onze kun jij in no time jouw motorrijbewijs halen in Den Haag!