Motorrijles bij een motorrijschool in Den Haag? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Motorrijles bij een motorrijschool in Den Haag

Kom bij ons je motorrijbewijs halen in Den Haag

Wil jij op motorrijles in Den Haag? Meld je dan aan voor een proefles bij Rijschool Veldkamp! Wij helpen jou op een leuke, betaalbare en snelle manier aan je motorrijbewijs. Bij ons zit je niet vast aan contracten, je betaalt alleen maar voor de motorrijlessen die je ook echt hebt gehad en wij doen niet aan inschrijfkosten of nare verrassingen achteraf. Benieuwd naar de aanpak van onze motorrijschool in Den Haag? Meld je dan vandaag nog aan voor een eerste gratis motorrijles!

Voordelen van onze motorrijles

Wat onze motorrijschool in Den Haag onderscheidt van anderen, is dat wij staan voor persoonlijke aandacht, de beste kwaliteit en een zeer hoog slagingspercentage. Bij ons krijg je motorrijles van een vaste en vakbekwame instructeur. Ook zit je al jouw motorrijlessen op hetzelfde voertuig. En je kunt jouw motorrijlessen precies inplannen wanneer het jou uitkomt! Hierbij een samenvatting van onze mooie voordelen:

 • Geen inschrijfkosten
 • Niet vastzitten aan contracten
 • Vast voertuig en vaste instructeur
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles
 • Lesmogelijkheden in het weekend en in de avond

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)

Bekijk onze motorrijles pakketten

Op basis van jouw wensen hebben wij tijdelijk drie actiepakketten samengesteld. Neem het pakket dat het beste bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te kiezen voor een gratis proefles. Samen zullen we dan kijken welk pakket het beste bij jou past. Hieronder vindt je de verschillende soorten pakketten en zie je gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.045,- maar slechts

€ 985,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.270,- maar slechts

€ 1.199,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.720,- maar slechts

€ 1.640,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp?

Bij Rijschool Veldkamp halen de meeste leerlingen hun rijbewijs al in één keer. Dit komt omdat de leerlingen altijd dezelfde rijinstructeur hebben. Zo raak je goed aan elkaar gewend en is voor beiden duidelijk hoever je bent. Uiteraard ga je ook elke keer de weg op met dezelfde motor. Wat onze aanpak verder nog onderscheidt van andere rijscholen, is dat je bij ons precies kunt aangeven wanneer je je volgende les wilt inplannen. Wanneer komt het jou het beste uit? Dan zal onze rijinstructeur daar optimaal rekening mee houden.

bel nu

Rijden in jouw vertrouwde omgeving in Den Haag

Zeker in de eerste paar lessen zullen de lessen vooral plaats laten vinden in jouw vertrouwde omgeving in Den Haag. Het rijden op een motor is qua ervaring al nieuw genoeg om mee te beginnen. Zodra het rijden steeds beter gaat, zullen we ook wat nieuwere gebieden opzoeken. Immers, als je straks je motorrijbewijs hebt gehaald, zul je waarschijnlijk ook buiten je eigen omgeving om gaan rijden. De rijinstructeur controleert en bespreekt goed met jou wanneer het moment daar is, dat de grenzen van de rijles omgeving wat verlegd mogen worden.

Haal je motorrijbewijs op je eigen tempo

Als je motorrijlessen bij ons volgt, rijd je altijd op je eigen leertempo. Wil je elke week 2 keer op motorrijles? Prima. Wil jij het motorrijden liever in een wat rustiger tempo leren? Maak dan de afspraak met ons dat we elkaar bijvoorbeeld eens in de twee weken ontmoeten. Wat bij ons voorop staat, is dat jij plezier hebt in het motorrijden. Daarom houden wij jouw tempo aan. Deze werkwijze zie je ook terug in het feit dat je altijd met dezelfde instructeur en op dezelfde motor rijdt. Zo kan jouw voortgang optimaal bijgehouden worden. En verbeterpunten goed achterhaald worden, waarop weer kan worden geoefend.

Motorrijschool Den Haag

Last van faalangst? Dat is bij ons geen probleem

Vrijwel iedereen voelt een bepaalde spanning als begonnen wordt aan een motorrijles. Dat is ook niet zo vreemd. Je gaat immers op een heel nieuwe manier deel uitmaken van het verkeer! De een heeft hier meer last van dan de ander. Merk jij dat je last hebt van faalangst? Maak je geen zorgen. Ook in dat geval kun jij nog prima je motorrijbewijs halen. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het geven van rijlessen bij faalangst. Geef direct aan je persoonlijke rijinstructeur door als je symptomen van faalangst ervaart. Dan zal hij of zij daar goed rekening mee houden tijdens jullie rijlessen in Den Haag en omgeving.

Kies voor de gerichte motorrijlessen van onze rijschool

Je ziet, onze rijschool geeft zeer gerichte motorrijlessen. Wij beschouwen niet elke leerling als eenzelfde motorrijder, maar erkennen dat iedereen zijn of haar eigen tempo, methode en vertrouwen heeft. Wij maken graag uitvoerig kennis met jou, zodat we precies die motorrijlessen kunnen opstellen die perfect bij jou passen. Zo leer je stap voor stap beter motorrijden. Met als resultaat natuurlijk dat je straks veilig, vol vertrouwen en wellicht verrassend snel kunt afrijden. Deze kans is erg groot, omdat wij een bijzonder hoog slagingspercentage hebben. Dat onze leerlingen onze rijschool beoordelen met gemiddeld een 9,7 mag dan ook geen verrassing heten. Slaag je toch niet in één keer? Dan bieden we je een gratis herexamen aan. Je ziet, wij hebben het beste met onze leerlingen voor.

Meld je aan voor een gratis proefles in Den Haag

Weet jij nog niet zeker of je motorrijles bij onze motorrijschool wilt volgen? Laat je dan overtuigen door bij ons een gratis en geheel vrijblijvende proefles aan te vragen! Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Op dit oefenterrein leer je gas geven, sturen en remmen. We maken vervolgens een schatting van in hoeveel motorrijlessen jij het motorrijbewijs kunt halen. Daarna bespreken we samen welk pakket het best bij jou past. Interesse in deze eerste gratis motorrijles? Meld je aan!

Waarom wij in Den Haag zo populair zijn

Wij hebben niet voor niets een zeer hoge klantwaardering. Dit komt onder andere omdat wij voor iedere bestuurder een passend pakket hebben. En wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan. Wil je per les betalen? Of voel jij je prettiger bij een maandelijkse betaling? Bij onze motorrijschool in Den Haag kan het allemaal! Heb je gekozen voor een bepaald pakket en houd je nog lessen over nadat je bent geslaagd? Dan betalen wij jou uiteraard het resterende bedrag terug. Je betaalt bij ons dus nooit teveel!

Wist je dat wij naast onze motorrijlessen ook scooterrijlessen en autorijlessen aanbieden in Den Haag?

Ben jij klaar voor motorrijles in Den Haag?

Wil jij ontdekken of motorrijles bij ons wat voor jou is? Geef je direct op voor een gratis en vrijblijvende proefles! Bel naar 015-8878807, stuur een appje naar 06-44309696 of stuur een mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Met onze kun jij in no time jouw motorrijbewijs halen in Den Haag!