Motorrijles bij motorrijschool Zoetermeer? | Kies voor Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles bij een motorrijschool in Zoetermeer

Motorrijbewijs Zoetermeer? Kom je rijlessen bij ons volgen!

Ben jij toe aan motorrijles in Zoetermeer? Maak dan kennis met motorrijlessen door bij Rijschool Veldkamp een gratis proefles aan te vragen! Wij helpen jou graag snel, betaalbaar en vakkundig aan je motorrijbewijs. Zo rekenen wij geen inschrijfkosten, zit je bij ons niet vast aan een contract en betaal je alleen voor de lessen die je hebt gehad. Kortom, vraag vandaag nog een eerste gratis motorrijles in Zoetermeer bij onze motorrijschool aan!

Waarom kiezen voor onze motorrijles?

Als je kiest voor onze motorrijschool, dan kies je voor de beste kwaliteit motorrijlessen, een hoog slagingspercentage en persoonlijke aandacht. Zo krijg jij elke motorrijles van dezelfde, vakkundige instructeur. Ook zit je elke les op dezelfde motor. Wil jij ‘s avonds of in het weekend jouw motorrijlessen in Zoetermeer inplannen? Geen probleem! Wij beloven jou de volgende voordelen:

 • Geen vaste, onbreekbare contracten
 • Wel een vast voertuig en vaste instructeur
 • Geheel gratis en vrijblijvende proefles
 • Geen inschrijfkosten
 • Lessen in het weekend en in de avonden

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Op basis van jouw wensen en behoeftes kun je je eigen actiepakket samenstellen. Kies daarom een pakket dat het meeste aansluit bij jouw wensen. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je gerust contact met ons opnemen. Samen helpen we je met het kiezen van het juiste pakket.

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp?

Bij Rijschool Veldkamp halen de meeste leerlingen hun rijbewijs al in één keer. Dit komt omdat de leerlingen goed klaar worden gestoomd voor t examen. Zo zorgen we ervoor dat je slagingskans 95 procent is als je op examen gaat. Uiteraard ga je ook elke keer de weg op met dezelfde motor. Wat onze aanpak verder nog onderscheidt van andere rijscholen, is dat je bij ons precies kunt aangeven wanneer je je volgende les wilt inplannen. Wanneer komt het jou het beste uit? Dan zal onze rijinstructeur daar optimaal rekening mee houden.

bel nu

Meld je aan voor onze gratis proefles in Zoetermeer

Wil jij erachter komen of de motorrijles van onze motorrijschool bij jou past? Kies dan voor een geheel vrijblijvende en gratis proefles! Wij beschikken over de geschikte motorkleding, deze mag je van ons in bruikleen nemen. Helm, motorpak en handschoenen. Het enige waar je zelf voor dient te zorgen zijn schoenen die bescherming bieden tot aan de enkels. Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Daar leert hij jou hoe je gas geeft, remt en stuurt. Naderhand schatten we in hoeveel motorrijlessen jij nodig hebt om het motorrijbewijs te halen. Ook komen onze pakketten en de bijbehorende prijzen aan bod. Wacht niet langer. Vraag vandaag die eerste gratis motorrijles aan!

Motorrijschool Zoetermeer

Hoe wil jij ons betalen in Zoetermeer?

Onder andere door ons ruime aanbod aan betalingsmogelijkheden, zijn wij beloond met een zeer hoge klantwaardering. Ons uitgangspunt is niet voor niets zoveel mogelijk mensen verantwoord en veilig de weg op helpen. Hoe wil jij jouw rijlessen betalen? Per les? Of kies jij voor een maandelijkse bankbetaling? Laat het ons gerust weten! Betaal jij straks voor een pakket, maar slaag je al terwijl je nog lessen over hebt? Dan krijg je van ons de kosten voor die lessen gewoon terug! Kortom, plan vandaag nog die proefles bij onze motorrijschool in!

Wist je dat wij naast onze motorrijlessen ook scooterrijlessen en autorijlessen aanbieden in Zoetermeer?

Kies voor motorrijles in Zoetermeer

Kun jij niet wachten om te starten met motorrijles? Kies voor een goed begin met onze gratis en vrijblijvende proefles! Bel naar 015-8878807, stuur een e-mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of app naar 06-44309696. Haal snel je motorrijbewijs in Zoetermeer!