Motorrijles bij een motorrijschool in Nootdorp? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles bij een motorrijschool in Nootdorp

Als je in Nootdorp je motorrijbewijs wilt halen

Ben jij op zoek naar een goede motorrijschool voor motorrijles? Maak kennis met Rijschool Veldkamp! Vraag een gratis proefles aan. Dan ontdek je het motorrijden, onze betaalbare pakketten, dat wij niet werken met vaste contracten en geen inschrijfkosten vragen. Zo zorgen onze motorrijlessen ervoor dat je snel en voordelig het motorrijbewijs kunt halen! Vraag vandaag nog die eerste vrijblijvende motorrijles aan!

Ontdek de vele voordelen van onze motorrijles

Het is niet zo vreemd dat onze motorrijschool zo populair is. Kijk maar eens naar onze voordelen. Elke motorrijles rijd jij op dezelfde motor. En je krijgt les van dezelfde instructeur. Deze motorrijlessen kunnen overdag, in het weekend of ‘s avonds plaatsvinden. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop. Zo zorgen wij voor een zeer hoog slagingspercentage. Overweeg jij motorrijlessen in Nootdorp bij ons te volgen? Wij:

 • Rekenen geen inschrijfkosten
 • Geven jou een gratis en vrijblijvende proefles
 • Bieden geen vaste, onbreekbare contracten aan
 • Werken met een vast voertuig en vaste instructeur
 • Geven ook lessen in het weekend en in de avonden

De voordeligste motorrijschool in Nootdorp

Was je er al mee bekend dat wij verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden? Zo kun je de kosten voor jouw lessen bijvoorbeeld maandelijks of per les betalen. Ook bieden wij mooie actiepakketten aan. Slaag jij al, voordat je alle lessen gehad hebt? Het resterende bedrag krijg je uiteraard direct van ons. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt bij onze motorrijschool! Is het jou inmiddels ook duidelijk waarom wij zo’n enorm hoge klantwaardering hebben?

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Op basis van jouw wensen hebben we tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies het pakket dat het beste bij je past. Wanneer je er niet helemaal uit komt kun je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je dan met het kiezen van het pakket dat het beste bij je past. Kies hieronder één van onze actiepakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart.

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Vraag een gratis proefles in Nootdorp aan

Wil je erachter komen of onze motorrijles aan jouw wensen voldoet? Kies dan voor een gratis proefles in Nootdorp! Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Aldaar krijg je het basis motorrijden aangeleerd (gas geven, sturen, remmen). Na de proefles komen jouw vaardigheden en de pakketten van onze motorrijschool aan bod. Benieuwd in hoeveel motorrijlessen jij het motorrijbewijs kan halen? Vraag direct deze eerste, gratis motorrijles aan!

bel nu

Kies voor motorrijles bij Veldkamp

Wanneer wil jij beginnen met motorrijles? Geniet eerst van onze gratis en vrijblijvende proefles. Plan deze vandaag nog in door te bellen naar 015-8878807, te mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of door een app te sturen naar 06-44309696. Haal straks jouw motorrijbewijs door bij ons motorrijles te volgen!

Logo motorrijschool Veldkamp

Motorrijschool Nootdorp