Scooter rijbewijs Leidschendam - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Scooter rijbewijs Leidschendam

LET OP:

WIJ ZIJN GESTOPT MET HET VERZORGEN VAN SCOOTERRIJLESSEN!

Wil jij jouw scooter rijbewijs in Leidschendam halen? Kom dan in contact met Rijschool Veldkamp. Onze brommerrijschool staat bekend als dé nummer 1 als het gaat om scooterrijlessen. Wij zijn betaalbaar en vragen geen inschrijfkosten. Wij zijn flexibel, want wij doen niet aan vaste contracten. En onze scooterrijschool biedt jou graag een gratis en compleet vrijblijvende proefles aan! Heb jij hier interesse in? Laat ons jou helpen dat scooter rijbewijs in Leidschendam te halen!

Voordelen van onze scooterrijles

Onze scooterrijschool biedt jou vele voordelen. Wist jij bijvoorbeeld al dat ons slagingspercentage enorm hoog is? Dat komt onder andere doordat wij een vaste instructeur aan jou toewijzen. Die staat altijd voor je klaar. Of je nou ‘s avonds, in het weekend of overdag jouw scooterrijlessen in Leidschendam wilt hebben. Onze brommerrijschool:

  • Rekent geen inschrijfkosten
  • Doet niet aan vaste, onbreekbare contracten
  • Biedt jou een gratis en vrijblijvende proefles aan
  • Geeft rijlessen in het weekend, in de avond en overdag
  • Wijst jou een vaste instructeur toe die altijd voor je klaarstaat

Overweeg een gratis proefles als mooie start om je scooter rijbewijs straks te halen!

Volg een gratis proefles in Leidschendam

Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. De basisvaardigheden van het scooterrijden komen dan aan bod. Als deze eerste scooterrijles voorbij is, wordt ingeschat welk aantal scooterrijlessen passend is bij jouw vaardigheden. Dus wil jij straks in Leidschendam jouw scooter rijbewijs halen? Kies dan eerst voor een vrijblijvende kennismaking, in de vorm van onze gratis scooterrijles als proef!

Voordelig in Leidschendam je scooter rijbewijs halen

Onze scooterrijschool hanteert een flexibele en persoonlijke aanpak. Dit heeft inmiddels al tot een zeer hoge klantwaardering geleid. Zo letten wij er goed op dat je nooit teveel betaalt. Heb jij bijvoorbeeld een actiepakket aangevraagd, maar behaal jij jouw scooter rijbewijs al voordat je alle lessen uit het pakket hebt gevolgd? Dan krijg je van ons het geld daarvoor uiteraard terug. Ook mag je bij ons zelf bepalen of je per les, gespreid, maandelijks of via je bank wilt bepalen. Schrijf je vandaag nog in voor onze scooterrijlessen!

Haal jouw scooter rijbewijs in Leidschendam

Staat het behalen van het scooter rijbewijs hoog op jouw to-do-lijst? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende proefles aan! Onze brommerrijschool is te bereiken via 015-8878807 en mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Of stuur een appje naar 06-44309696. Wij helpen jou in no time én betaalbaar aan dat scooter rijbewijs in Leidschendam!

LET OP:

WIJ ZIJN GESTOPT MET HET VERZORGEN VAN SCOOTERRIJLESSEN!