Scooterrijbewijs - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Scooterrijbewijs

Je scooterrijbewijs halen?

Rijschool Veldkamp biedt uitstekende service en begeleiding bij de scooter rijbewijs. Wij beginnen altijd eerst met instructies van de scooter. Vervolgens rijden wij naar oefenterrein om eerst kennis te maken met het voertuig. Door middel van een aantal oefeningen laten we je sturen, gas geven en remmen. Mocht het zo zijn dat je al heel wat beheerst dan starten we gelijk op jouw niveau.

 

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Actiepakketten

Op basis van jouw wensen hebben wij tijdelijk drie actiepakketten samengesteld. Neem het pakket dat het beste bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te kiezen voor een gratis proefles. Samen zullen we dan kijken welk pakket het beste bij jou past. Hieronder vindt je de verschillende soorten pakketten en zie je gelijk hoeveel geld je bespaart!

Rijschool Veldkamp veilig de weg op, ook op de scooter.

Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel, dit omdat je als scooterrijder kwetsbaar bent. Wij geven daarom aan maximaal 2 leerlingen tegelijk les, zo heeft de instructeur alle aandacht voor de leerling, is er voldoende ruimte om vragen te stellen en wordt je als leerling niet overgeslagen. Er zijn rijscholen die 3 of wel 4 leerlingen tegelijk les geven dit is niet efficiënt en zeker niet veilig.

Scooter rijbewijs

Wist je dat de scooter opleiding een 2daagse cursus is incl het praktijkexamen bij het CBR. Voor je de praktijklessen en praktijkexamen mag afleggen dien je eerst je theoriecertificaat behaald te hebben. Leerstof hiervoor kan je bij ons aanschaffen. En je inschrijven voor theorie examen kan op www.mijn.cbr.nl

Startpunt

Bij aanvang heb je de mogelijkheid om van ons een jas, een veiligheidshesje en een helm te lenen. Echter raden wij aan om zorg te dragen voor je eigen kleding, dit ivm hygiene. Wij hebben eventueel ook regenkleding bij slecht weer.

Vanaf het startpunt in Nootdorp leren wij jou de fijne kneepjes van het scooter rijden. Vervolgens rijden wij naar het CBR in Zoetermeer zodat je gewend raakt aan de omgeving waar de examens plaats vinden.

  • Theorie online leerstof incl. Oefenvragen €35,-
  • Theorie examen CBR €40,-
  • Schaf via rijschoolveldkamp.3dtheorie.nl je online leerstof aan
  • Praktijk:

    • Rijles van 60 minuten €45,-
    • Praktijkexamen €200,-

    [/vc_column_text]