Motorrijles bij een motorrijschool in Leidschendam? | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Motorrijles bij een motorrijschool in Leidschendam

Wil jij in Leidschendam je motorrijbewijs halen?

Ben jij helemaal klaar voor je eerste motorrijles in Leidschendam? Kies voor Rijschool Veldkamp. Wij geven jou graag betaalbare motorrijlessen waarmee je snel en leuk je motorrijbewijs kunt halen! Begin met een gratis proefles. Dan kom je erachter dat wij werken met diverse scherp geprijsde actiepakketten, zonder vaste contracten en zonder inschrijfkosten. Bel vandaag nog naar onze motorrijschool voor die gratis motorrijles!

Zo biedt onze motorrijles vele voordelen

Onze motorrijschool biedt jou vele voordelen. Zo kun je bij ons overdag, maar ook in het weekend en ‘s avonds motorrijlessen volgen. Daarnaast krijg je elke motorrijles van één en dezelfde instructeur. Ook de motor is elke les hetzelfde. Tot slot staan bij onze kwalitatieve motorrijlessen persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage centraal. Wij zetten alles op alles om jou in Leidschendam veilig en correct de weg op te krijgen. Wij:

 • Rekenen geen inschrijfkosten
 • Bieden geen vaste, onbreekbare contracten aan
 • Werken met een vast voertuig en vaste instructeur
 • Geven ook lessen in het weekend en in de avonden
 • Geven jou graag een geheel gratis en vrijblijvende proefles

bel nu

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijke actiepakketten samengesteld. Kies daarom het pakket dat het beste bij jouw wensen aansluit. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met het kiezen. We kiezen dan een pakket dat het beste bij jou past. Kies hieronder uit één van de verschillende pakketten en zie gelijk hoeveel geld je bespaart!

Pakket 1

Geen € 1.040,- maar slechts

€ 999,-

 • 14 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1.310,- maar slechts

€ 1.250,-

 • 20 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1.760,- maar slechts

€ 1.699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • AVB examen
 • AVD examen

Inschrijven

Wil je meer informatie over onze motorrijles tarieven? Klik dan hier.

Begin het motorrijden met onze gratis proefles in Leidschendam

Er is een eenvoudige manier om te controleren of onze motorrijles bij jou past. Kies voor een gratis proefles in Leidschendam! Wij starten vanuit onze locatie in Nootdorp en rijden vanaf hieruit naar een oefenterrein wat ongeveer 10 minuten rijden is. Naderhand wordt geschat in welk aantal motorrijlessen jij het motorrijbewijs kan halen. Op die manier leg je met zo’n proefles een perfecte basis voor de echte motorrijles!

Betaal bij ons nooit teveel bij motorrijschool in Leidschendam

Wist je al dat wij verschillende betalingsmogelijkheden aanbieden? Zo weet je altijd precies wat je kwijt bent en betaal je nooit teveel. Heb jij bijvoorbeeld voor een pakket gekozen? Maar slaag jij al voordat je alle lessen gevolgd hebt? Het restbedrag storten we direct terug op jouw bankrekening! Naast een maandelijkse bankbetaling kun je ons ook eenvoudig per les betalen. Onder andere deze keuzevrijheid heeft geleid tot een enorm hoge klantwaardering. Ontdek ook waarom onze motorrijschool zo hoog scoort!

Motorrijschool Delft

Meld je aan voor motorrijles in Leidschendam

Wanneer wil je dat jouw eerste motorrijles plaatsvindt? Kies voor onze proefles! Geheel gratis en vrijblijvend. Je bereikt onze instructeurs door te bellen naar 015-8878807, te mailen naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl of te appen naar 06-44309696. Dat felbegeerde motorrijbewijs heb je met onze motorrijles in no time in the pocket!