Auto- en motorrijschool in Den Hoorn | Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Den Hoorn

Autorijschool in Den Hoorn met oog voor zijn leerlingen

Een rijschool in Den Hoorn? Dan ben jij bij Rijschool Veldkamp aan het goede adres. Op je eigen tempo of supersnel het rijbewijs halen? Het is bij ons allemaal mogelijk! Wij zijn dé autorijschool voor de regio Den Hoorn en staan voor kwaliteit. Onze rijschool is al jarenlang een begrip en heeft een hoog slagingspercentage, een van de hoogste van Den Hoorn. Onze instructeurs zijn ervaren, hebben veel geduld en nemen altijd alle tijd voor jou als leerling. Bij ons sta jij dus centraal.

rijschool den hoorn

Snel je rijbewijs halen in Den Hoorn?

Wil je graag snel je autorijbewijs op zak hebben? Dan kun je bij onze rijschool ook terecht voor een spoedcursus. Binnen 5, 10 of 15 dagen kun je al het felbegeerde roze pasje op zak hebben. De rijlessen zullen dan meerdere keren per week plaatsvinden. Samen met jou zal onze rijinstructeur intensief aan de slag gaan, zodat jij snel zelf met je eigen auto kunt rondrijden.

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Bekijk onze autorijles actiepakketten

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij Veldkamp Rijschool Den Hoorn ervoor gekozen om een aantal pakketten samen te stellen. Van tevoren weet je dan precies hoeveel geld je kwijt. Uiteraard adviseren we jou ook graag hierin.

Bij ons heb je de keuze uit drie pakketten: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Het eerste pakket bestaat uit 15 rijlessen. Wil je snel slagen omdat je al een nieuwe auto hebt? Dan is dit wellicht de juiste keuze voor je. Ga je voor het middelste pakket? Dan kan je genieten van 21 rijlessen. Denk je dat je nog meer nodig hebt? Dat is geen probleem: kies dan voor het grootste pakket met 30 rijlessen. Vanaf pakket 2 en 3 is er een tussentijdse toets inbegrepen. Bekijk hier onze autorijbewijs tarieven.

Wanneer je een te groot pakket hebt gekozen en je bent al eerder klaar om af te rijden? Dan zullen we je dit natuurlijk adviseren. Ben je eenmaal geslaagd en je hebt nog rijlessen over, dan krijg je het resterende bedrag gewoon terug. Heb je daarentegen een te klein pakket gekozen en kom je een aantal rijlessen tekort? Dan kun je een aantal rijlessen erbij afnemen.

rijschool den hoorn

De lesauto’s van onze rijschool

Als rijschool in Den Hoorn zijn we kritisch op de keuze van de lesauto. Wij rijden in een BMW 1 serie. Onze rijschool heeft bewust voor dit model gekozen, omdat de BMW een auto is die zeer gemakkelijk te bedienen is. Schakelen, koppelen en remmen krijgt iedereen hiermee snel onder de knie. In het soms drukke verkeer in Den Hoorn is het ook praktisch dat de auto een goed zicht heeft rondom en vooral compact is. Parkeren met een BMW is daardoor uitermate makkelijk.

Je scooter of motorrijbewijs halen in Den Hoorn

Ben jij toe aan scooter motorrijles in Den Hoorn? Maak dan kennis met scooter- of motorrijlessen door bij Rijschool Veldkamp een gratis proefles aan te vragen! Wij helpen je graag met het snel en betaalbaar halen van je motorrijbewijs. Wij vragen geen inschrijfkosten en je zit bij ons niet vast aan een contract. Ook betaal je alleen voor de motorrijlessen die je hebt gehad. Kortom, vraag vandaag nog een eerste gratis motorrijles in Den Hoorn aan.

Motorrijles pakketten

Wij hebben op basis van jouw wensen tijdelijk drie actiepakketten samengesteld zodat je kunt kiezen welk pakket het best bij jou past. Wanneer je er niet helemaal uit komt, kun je gerust contact met ons op nemen en zullen we je proberen zo goed mogelijk te adviseren. Samen zullen we een pakket kiezen die het beste bij jou past. Bekijk onze motorrijles tarieven om te kijken hoeveel geld je bij ons bespaart!

motorrijschool den hoorn

Waarom onze auto- en motorrijschool in Den Hoorn?

Wij onderscheiden ons van rijscholen in Den Hoorn door net die stap extra voor jou te doen. Kies je voor onze rijschool, dan profiteer je altijd van het volgende:

  • Geen wachttijd, direct starten met rijlessen
  • Gratis proefles*
  • Lessen wanneer het jou uitkomt
  • Ervaring met leerlingen met faalangst
  • Actiepakketten, bespaar tot wel €180,-

bel nu

Meer weten over onze autorijschool of rijlessen?

Benieuwd geworden naar autorijlessen, motorrijlessen of scooterrijlessen bij onze rijschool? Of wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen over onze rijlessen in Den Hoorn? Neem dan gerust contact op. Je kunt direct het contactformulier op onze site invullen of een e-mail sturen naar: mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 015-8878807. We kunnen dan ook meteen een gratis proefrijles met je inplannen bij onze rijschool in Den Hoorn.