Bang dat rijles veel te veel gaat kosten?

Ben jij bang dat rijles jou enorm veel geld gaat kosten? Dat hoeft helemaal niet. En dat is echt niet alleen afhankelijk van jouw vaardigheden in autorijden. Natuurlijk, iemand die het na een paar lessen al helemaal onder de knie heeft, zal minder kwijt zijn dan iemand die er wat langer voor nodig heeft. Maar omdat wij graag zo veel mogelijk mensen veilig en verantwoord de weg op willen hebben, maken wij het voor iedereen mogelijk rijlessen te volgen. Dit doen wij middels onze actiepakketten. Lees in dit blog meer over hoe je bij ons een betaalbare rijles kunt volgen.

Ontdek wat de kosten zijn voor een rijles

Wil je één losse rijles bij ons volgen? Dan nemen we jou mee de weg op, 60 minuten lang, voor slechts € 45,-. Een losse les is handig om aan te vragen als je bijvoorbeeld je rijbewijs al hebt, maar één enkele vaardigheid nog wat extra wilt trainen. Omdat die is weggezakt bijvoorbeeld. Heb je nog nooit gereden, maar wil je graag snel en betaalbaar je rijbewijs halen? Kies dan voor één van onze scherp geprijsde actiepakketten. Omdat elk pakket ergens anders op gefocust is, hebben we voor iedereen een geschikte manier gevonden om het autorijden meester te worden. Lees verder om erachter te komen welk pakket het beste bij jou past.

Welk pakket past het beste bij jou?

Hierbij een overzicht van de pakketten die we momenteel aanbieden:

  • 15 rijlessen van 60 minuten + praktijkexamen voor € 850,-
  • 21 rijlessen van 60 minuten + tussentijdse toets + praktijkexamen voor € 1260,-
  • 30 rijlessen van 60 minuten + tussentijdse toets + praktijkexamen voor € 1640,-

Weet je niet precies wat het meest voor jou geschikt is? Aarzel dan niet om een proefles bij ons aan te vragen. Deze is geheel gratis en introduceert jou op een prettige en rustige manier met het autorijden. Naderhand bespreken we samen welk pakket het beste bij jou past.

Kies ervoor alles los bij ons af te nemen

Natuurlijk hoef je geen gebruik te maken van een actiepakket. Wil jij bepaalde zaken los bij ons afnemen? Dat kan natuurlijk ook. Heb je bijvoorbeeld wat moeite met het leren van de theorie? Wij bieden je een online leerpakket aan, inclusief 650 oefenvragen, voor maar € 35,-. Uit ervaring weten wij dat veel leerlingen die rijles volgen, enorm veel baat hebben bij deze extra online leerstof. Hiermee kunnen ze immers te allen tijde de theorie leren. Ook hebben ze al een goed beeld van wat ze kunnen verwachten tijdens het theorie-examen. Waar ga jij voor? Een pakket of losse lessen? Wat je ook kiest, je bent bij ons voordelig uit.

Vraag een gratis proefles aan!

Kortom, als je bij ons rijles gaat volgen, betaal je geen hoofdprijs. Vraag direct een gratis proefles aan. Dan bespreken we naderhand of we een geschikt en voordelig actiepakket voor je hebben. Neem contact met ons op door te bellen naar 015-8878807 of stuur een mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Wij zien jou graag tegemoet tijdens je (eerste) rijles!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.