Autorijbewijs - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Autorijbewijs

Al vele tevreden leerlingen

Wil je in de regio Den Haag je autorijbewijs halen, dan kies je natuurlijk voor Rijschool Veldkamp. Wij zijn al vele jaren een van de beste rijscholen. Dat blijkt ook wel uit ons zeer hoge slagingspercentage. Bovendien krijgen we ook vele positieve reacties van oud-leerlingen. Ze beoordelen ons gemiddeld met een 9,7 en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op. Doordat we persoonlijk lessen bieden, waarbij jij als leerling centraal staat, slagen onze leerlingen erin snel hun autorijbewijs in een keer te halen!

Rijschool Den Haag

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Wil jij je rijbewijs halen?

Bij Rijschool Veldkamp kijken we samen naar je vaardigheden en leerpunten waarna we een persoonlijk pakket samenstellen. Wij gaan ons best doen om jou klaar te maken voor het rijden op de openbare weg zodat jij optimaal kan genieten van jouw rijbewijs! Wil je meer weten het rijbewijs? Neem dan snel contact met ons op!

 

Hierin verschillen wij van anderen

 • Wij werken met digitale instructiekaarten, zo heb je altijd inzage in je vorderingen en leerpunten
 • Je rijdt altijd met dezelfde instructeur en auto (ook tijdens je examen)
 • Onze rijschool heeft een bijzonder hoog slagingspercentage in Den Haag en omgeving
 • Ook onze leerlingen zijn tevreden en beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld
 • Je lest wanneer het jou uitkomt: dus overdag, ’s avonds of in het weekend

16,5 jaar en je rijbewijs halen?

Ben jij 16,5 jaar en kan jij niet wachten om je rijbewijs te halen?
Dat hoeft ook niet! Bij ons kan je namelijk al starten als je 16,5 jaar bent en zelfs op 17 jarige leeftijd afrijden. Als je hiervoor slaagt mag je samen met een coach veilig de weg op. Deze coaches kun je helemaal zelf kiezen, leuk hè? Dus ben jij 16,5 jaar maak dan een afspraak voor een vrijblijvende proefrijles bij dé rijschool in Den Haag! Meer info?

Gratis proefles?

Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Op die manier maak je kennis met onze lesmethode. Ook kijken we naar jouw vaardigheden en schatten we in met hoeveel autorijlessen jij zal gaan slagen. Zo kun je goed beslissen of wij dé rijschool voor jou zijn. Bel voor meer informatie naar 015-8878807 of stuur een e-mail naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Wij bieden je graag de beste autorijlessen!

Meld je direct aan, zonder wachttijd!

Tijdens de proefrijles kruip je zelf 90 minuten achter het stuur. Zo kijken we naar jouw vaardigheden en bepalen we met hoeveel rijlessen jij het rijbewijs kan halen. Ook bespreken wij samen welk pakket het best bij jou past en wat dit gaat kosten. Benieuwd naar een rijles bij rijschool Veldkamp? Meld je dan hieronder aan voor een GRATIS* proefrijles of bel ons op!

Voordelen van een proefles

 • Geheel vrijblijvend
 • Weten waar je aan toe bent
 • Geen verrassingen achteraf
 • Wij halen je thuis op en zetten jou ook thuis af

Gratis herexamen

Wij garanderen dat jij je rijbewijs met succes behaald en staan achter ons gegeven advies, daarom krijg jij GRATIS herexamen! Uiteraard streven wij ernaar dat het rijexamen in 1x behaald wordt.

Wil je weten hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt en wat het gaat kosten?
Wacht niet langer en meld je hieronder aan voor een GRATIS proefrijles of bel ons op! Vlotte leerling? Of geen vlotte leerling? Wij zetten ons in voor iedereen!

*De proefrijles bedraagt €40,-. Indien je de rijopleiding bij ons voortzet ontvang je dit bedrag terug als korting.

Actiepakketten

Op basis van jouw wensen hebben wij tijdelijk drie actiepakketten samengesteld. Onze rijlessen hebben een duur van 90 minuten, dit is efficiënter dan een rijles van 60 minuten. Neem het pakket dat het beste bij jou past. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zullen we kijken welk pakket het beste bij jou past.

Pakket 1

Geen € 1190,- maar slechts

€ 1150,-

 • 15 uur (10 rijlessen van 90 min)
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1990,- maar slechts

€ 1872,-

 • 24 uur (16 rijlessen van 90 min)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 2350,- maar slechts

€ 2202,-

 • 30 uur (20 rijlessen van 90 min.)
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €50,-

Inschrijven

Theorie

 • Online theorie leerstof incl. oefenvragen €50,-
 • Theorie examen CBR €50,-
 • Eendaagse theoriecursus incl. CBR theorie examen €120,-

Rijlessen

 • Proefles van 90 minuten gratis *
 • Rijles van 60 minuten €60,-
 • Rijles van 90 minuten €90,-


Geld terug

Heb je gekozen voor een pakket en houd je nog lessen over nadat je geslaagd bent? Dan betalen wij jou het resterende bedrag natuurlijk terug. Je betaalt dus nooit teveel.

*De proefrijles bedraagt €40,-. Indien je een pakket aanschaft ontvang je dit bedrag terug als korting, deze korting is reeds verwerkt in onze actiepakketten.

Kies voor een van onze actie pakketten en profiteer!

Haal je rijbewijs snel binnen 5, 10 of 15 dagen!

Wil jij met spoed het rijbewijs halen? Dit kan bij ons met de spoedcursus al binnen 5, 10 of 15 dagen. Het is wel van belang dat je de instructies vlot oppikt. Je rijdt zoveel mogelijk en natuurlijk wanneer het jou uitkomt. Je lest 1,5 tot 3 uur op één dag, hierdoor leer je sneller autorijden. De kans op slagen is groter, doordat je meerdere keren per week actief in het verkeer bent.

 • Snel je rijbewijs
 • Meer lessen per dag en week
 • Start morgen

Geen rijervaring?

Als je nog nooit hebt gereden hoeft het niet zo te zijn dat je geen spoedcursus kan volgen bij ons. Wij hebben ruime ervaring in het geven van spoedcursussen en kunnen jou supersnel op weg helpen naar je rijbewijs. Daarnaast les je meerdere keren per week waardoor de rijlessen effectiever zijn.

Wat kost een spoedopleiding?

Omdat elke leerling anders is kunnen we alleen aan de hand van een proefrijles bepalen of jij in aanmerking komt voor een spoedcursus. We vertellen je dan gelijk ook hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt, hoelang de spoedcursus gaat duren en wat het gaat kosten. Dit ligt eraan of je een beginner bent of juist al eerder rijlessen hebt gehad.

Heeft de spoedopleiding jouw aandacht getrokken? Meld je vandaag nog aan voor de GRATIS proefrijles en start morgen al!

Opfrislessen

Heb je al een tijdje niet gereden of vind je het nog lastig om in drukte deel te nemen aan het verkeer? Kom dan bij ons voor je persoonlijke opfrisles(sen).  Je geeft zelf aan wat je wil oefenen en de instructeur zal jou hierin begeleiden. Denk hierbij aan, moeite met schakelen, parkeren, rijden op de snelweg of de regels toepassen in het verkeer. Na de eerste opfrisles bepaal je zelf of je nog vervolg lessen wilt nemen, het is vanzelfsprekend dat de instructeur hierin een adviserende rol heeft. In jouw eerste opfrisles heeft de instructeur namelijk gekeken naar je vaardigheden en kennis voor het veilig deelnemen aan het verkeer.

De theorie kennis

Om zelfverzekerd deel te nemen aan het verkeer is het ook van belang dat je de theorie kennis up to date houdt. Op de website van Veilig Verkeer Nederland kan je alvast jouw theorie kennis testen.

Wij wensen je heel veel succes met de theorie kennis toets en zien we je graag bij ons in de auto voor opfrisles(sen).