Rijschool Wassenaar – Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijschool Wassenaar

Haal je rijbewijs B snel en voordelig

Wil jij ook gebruik maken van de beste rijschool in Wassenaar? Kies dan voor rijschool Veldkamp. Wij werken in Wassenaar. We bieden je een uitgekiende aanpak. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat jij snel en voordelig je rijbewijs haalt. Het voordeel haal je uit een van onze actiepakketten. Hiermee bespaar je tot wel € 130,- op je rijlessen en je rijbewijs. Wil je meer weten over de aanpak van onze autorijles? Wil je een spoedcursus rijbewijs? Wil je je rijbewijs al met 17 jaar halen? Wil je de beste kans op slagen voor je rijbewijs B in 1x? Lees dan snel verder over de aanpak van autorijschool Veldkamp in Wassenaar.

Snel je rijbewijs met een spoedcursus in Wassenaar

Is het voor jou belangrijk dat je snel je rijbewijs haalt? Maak dan gebruik van ons aanbod voor een spoedcursus rijbewijs. We stomen je dan binnen de kortst mogelijke tijd klaar voor het behalen van je rijbewijs. Via onze korte lijnen met het CBR hebben we je snel in de aanmelding voor het examen rijbewijs B. De planning van de rijlessen stellen we in overleg met jou samen. We hebben in de loop van de tijd een programma ontwikkeld dat zorgt voor een zeer effectieve aanpak. De kans op slagen is hiermee groot. Het slagingspercentage ligt bij rijschool Veldkamp momenteel op 75%. Lukt het toch onverwacht niet in 1 x om je autorijbewijs te halen? Dan nemen wij de kosten voor het herexamen voor onze rekening.

rijschool Wassenaar

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Jouw rijschool in Wassenaar biedt actiepakketten

Rijschool Veldkamp heeft verschillende actiepakketten. Het voordeel op je rijlessen en je rijexamen kan hiermee oplopen tot wel € 130,-. De actiepakketten voor het halen van je rijbewijs B sluiten aan bij jouw wensen en mogelijkheden in Wassenaar. We geven je graag het advies dat past bij jouw mogelijkheden en budget. Het aantal rijlessen stemmen we daar natuurlijk op af. Je maakt niet alleen gebruik van de voordeligste prijs met een actiepakket ook garanderen we je een vaste instructeur en een vaste auto. Dat is wel zo’n prettig idee als je rijexamen gaat doen.

autorijbewijs Wassenaar

Pakket 1

Geen € 970,- maar slechts

€ 899,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1425,- maar slechts

€ 1299,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1830,- maar slechts

€ 1699,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

De voordelen van autorijschool Veldkamp

We zetten graag de voordelen voor jou in Wassenaar van rijschool Veldkamp nog een keer op een rijtje:

 • Gratis proefles
 • Hoog slagingspercentage van 75%
 • Voordelige actiepakketten
 • Vaste instructeur
 • Vaste auto

rijlessen Wassenaar

Motor- en scooterrijlessen

Naast autorijlessen bieden we ook motor- en scooterrijlessen aan. Ook daarvoor hebben we een aantal handige pakketten samengesteld. De indeling is hetzelfde: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze motorrijles en scooterrijles pagina’s.

Contact met Veldkamp rijschool in Wassenaar

Voor meer informatie kun je contact opnemen met rijschool Veldkamp. Ons telefoonnummer is 015-8878807. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar mail@rijschoolveldkamp.nl. Rijschool Veldkamp is de ideale rijschool in Wassenaar!