Rijschool Wassenaar – Rijlessen bij Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijschool Wassenaar

Haal je rijbewijs B snel en voordelig

Wil jij ook gebruik maken van de beste rijschool in Wassenaar? Kies dan voor rijschool Veldkamp. Wij werken in Wassenaar. We bieden je een uitgekiende aanpak. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat jij snel en voordelig je rijbewijs haalt. Het voordeel haal je uit een van onze actiepakketten. Hiermee bespaar je tot wel € 130,- op je rijlessen en je rijbewijs. Wil je meer weten over de aanpak van onze autorijles? Wil je een spoedcursus rijbewijs? Wil je je rijbewijs al met 17 jaar halen? Wil je de beste kans op slagen voor je rijbewijs B in 1x? Lees dan snel verder over de aanpak van autorijschool Veldkamp in Wassenaar.

Snel je rijbewijs met een spoedcursus in Wassenaar

Is het voor jou belangrijk dat je snel je rijbewijs haalt? Maak dan gebruik van ons aanbod voor een spoedcursus rijbewijs. We stomen je dan binnen de kortst mogelijke tijd klaar voor het behalen van je rijbewijs. Via onze korte lijnen met het CBR hebben we je snel in de aanmelding voor het examen rijbewijs B. De planning van de rijlessen stellen we in overleg met jou samen. We hebben in de loop van de tijd een programma ontwikkeld dat zorgt voor een zeer effectieve aanpak. De kans op slagen is hiermee groot. Het slagingspercentage ligt bij rijschool Veldkamp momenteel op 75%. Lukt het toch onverwacht niet in 1 x om je autorijbewijs te halen? Dan nemen wij de kosten voor het herexamen voor onze rekening.

rijschool Wassenaar

AANMELDEN PROEFLES!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Proefles voor: (*)


Jouw rijschool in Wassenaar biedt actiepakketten

Rijschool Veldkamp heeft verschillende actiepakketten. Het voordeel op je rijlessen en je rijexamen kan hiermee oplopen tot wel € 130,-. De actiepakketten voor het halen van je rijbewijs B sluiten aan bij jouw wensen en mogelijkheden in Wassenaar. We geven je graag het advies dat past bij jouw mogelijkheden en budget. Het aantal rijlessen stemmen we daar natuurlijk op af. Je maakt niet alleen gebruik van de voordeligste prijs met een actiepakket ook garanderen we je een vaste instructeur en een vaste auto. Dat is wel zo’n prettig idee als je rijexamen gaat doen.

autorijbewijs Wassenaar

Pakket 1

Geen € 1005,- maar slechts

€ 965,-

 • 15 lessen van 60 minuten
 • CBR praktijkexamen

Inschrijven

Pakket 2

Geen € 1539,- maar slechts

€ 1450,-

 • 21 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,95

Inschrijven

Pakket 3

Geen € 1980,- maar slechts

€ 1890,-

 • 30 lessen van 60 minuten
 • CBR Tussentijdse toets
 • CBR praktijkexamen
 • Gratis theorie leerstof t.w.v. €49,95

Inschrijven

De voordelen van autorijschool Veldkamp

We zetten graag de voordelen voor jou in Wassenaar van rijschool Veldkamp nog een keer op een rijtje:

 • Gratis proefles
 • Hoog slagingspercentage van 75%
 • Voordelige actiepakketten
 • Vaste instructeur
 • Vaste auto

bel nu

Motor- en scooterrijlessen

Naast autorijlessen bieden we ook motor- en scooterrijlessen aan. Ook daarvoor hebben we een aantal handige pakketten samengesteld. De indeling is hetzelfde: pakket 1, pakket 2 en pakket 3. Wil je meer informatie? Bezoek dan onze motorrijles en scooterrijles pagina’s.

Contact met Veldkamp rijschool in Wassenaar

Voor meer informatie kun je contact opnemen met rijschool Veldkamp. Ons telefoonnummer is 015-8878807. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar mail@rijschoolveldkamp.nl. Rijschool Veldkamp is de ideale rijschool in Wassenaar!

 

Rijschool Wassenaar nodig?

Ben je op zoek naar een rijschool Wassenaar? Moet je snel de weg op en wil je snel en veilig je rijbewijs halen? Rijschool Wassenaar biedt je een spoedcursus rijbewijs aan. Zo kun je in 5, 10 of 15 dagen al je rijbewijs halen. Wij hebben korte lijnen met het CBR en daarom kunnen wij een snelle aanmelding voor het examen rijbewijs B garanderen. De planning van de rijlessen stellen wij in overleg met jou samen. Wij hebben in de loop van de tijd een programma ontwikkeld dat zorgt voor een zeer effectieve aanpak. De kans om te slagen is hiermee groot. Wij hebben zelfs een slagingspercentage van 75%. Mocht het toch niet lukken om in één keer te slagen? Dan nemen wij de kosten voor het herexamen voor onze rekening. Wij doen er alles aan om jou te laten slagen.

De voordelen van onze rijschool Wassenaar

Rijschool Wassenaar heeft heel veel voordelen zodat je wel voor rijschool Wassenaar moet kiezen. Wij bieden jou een gratis proefles aan. Zo kun je wennen aan de rijinstructeur en aan de manier van lessen voordat je er werkelijk voor gaat betalen. Wij hebben een hoog slagingspercentage en bieden je zelfs een gratis herexamen aan. Daarnaast kun je tot wel 130 euro besparen door gebruik te maken van voordelige actiepakketten. Je wordt vanaf de eerste les aan een vaste rijinstructeur gekoppeld en ook aan een vaste auto. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoge klanttevredenheid

Behalve dat je bij ons aan het juiste adres bent om uw autorijbewijs te halen, kun je bij ons ook terecht voor je motorrijbewijs en scooterrijlessen. Voor alle rijlessen hebben wij pakketten op maat samengesteld. Je hebt altijd keuze uit drie pakketten. Deze pakketten verschillen in prijzen maar ook in lessen. Bekijk goed de voorwaarden wanneer je een pakket kiest. Mocht je aan het einde van de rit lessen over hebben? Dan storten wij het geld van deze lessen weer terug op jouw rekening. Je hoeft bij ons niet voor lessen te betalen waar je geen gebruik van gemaakt hebt.

Over Veldkamp als rijschool Wassenaar

Wij geven goede en professionele rijlessen. Jij staat bij ons centraal en de les wordt op jouw leerproces afgestemd. Wij streven er elke les weer naar om er het beste uit u te halen. Wij werken prestatiegericht en oefenen vooral om uw knelpunten te verbeteren. Wij houden per les de vorderingen op een instructiekaart bij zodat je precies weet hoe het ervoor staat.