Rijles - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
achtergrond_def_hr

Rijles

De beste rijschool in de regio

Wil jij binnenkort zelfstandig de weg op, dan ben je bij Rijschool Veldkamp op de juiste plek voor rijles. Wij zijn een grote rijschool in de regio Den Haag. Bij ons krijg je kwalitatief goede lessen, wat ook wel blijkt uit ons hoge slagingspercentage. Ook onze leerlingen zijn tevreden over rijles van ons. We krijgen niet voor niets een 9,7 gemiddeld van onze geslaagde leerlingen. Onze instructeurs zetten jou in de les centraal en doen er alles aan om jou zo goed mogelijk op weg te helpen naar dat roze pasje.

Wij passen ons aan jou aan

Misschien ga je nog naar school, loop je stage of heb je al werk. Hoe dan ook, wij snappen dat je niet altijd tijd hebt voor rijles. Daarom passen we ons aan jou aan. Je kunt overdag lessen, maar ook in de avonduren of het weekend. In principe zetten we je altijd thuis af en halen we je daar op. Wil je liever ergens anders opgepikt worden, dan is dat in overleg ook geen probleem. En omdat we zo flexibel zijn, hoef je bij ons ook geen contract af te sluiten of inschrijfkosten te betalen voor rijles.

rijles

Kosteloos herexamen doen

Wat ook fijn is, is dat je bij ons gratis je rijexamen opnieuw mag doen. Soms heb je net iets te veel last van zenuwen. Of misschien gaat iets anders nog niet helemaal goed. Daarom gaan we in een autorijles (of wellicht meerdere) opnieuw aan de slag om je bij te spijkeren. Voor de rijles betaal je wel, maar wij betalen jouw herexamen. Zo hoef je niet te hard te balen als je toch een keer zakt.

5 voordelen van Veldkamp

  • Wij hebben geen wachttijd, dus je kunt direct beginnen met rijles!
  • Iedere rijles spreek je af met dezelfde instructeur in dezelfde auto.
  • Vooraf betaal je geen inschrijfkosten en mag je een gratis proefles volgen.
  • Je kunt kiezen uit diverse pakketten om de kosten laag te houden.
  • Bij ons les je op een moment dat het jou goed uitkomt.

Interesse in een proefrijles?

Denk je dat wij dé rijschool voor jou zijn? Dan nodigen we je van harte uit voor een proefles om eens kennis te maken met een van onze instructeurs. Vervolgens mag je direct achter het stuur plaatsnemen. Naderhand geven we je een inschatting van het aantal benodigde lessen. Op die manier kun je beslissen of je voor je rijles voor ons kiest of niet. Bel voor meer informatie of het inplannen van een proefrijles naar 015-8878807. Je mag ook een e-mail sturen naar mail@rijschoolveldkamp.nl. Begin snel met rijles bij Rijschool Veldkamp!