Rijscholen - Rijschool Veldkamp

app
App met ons

app
App met ons

MENU
[LayerSliderWP] Slider not found

Rijscholen

Haal snel je rijbewijs

Rijscholen helpen je om zelfstandig en veilig aan het verkeer deel te nemen. Om dit te controleren, wordt er een examen afgenomen. Haal je die, dan ben je verzekerd van het roze pasje. Daarmee mag je zelf de weg op. Wij van Rijschool Veldkamp bereiden je hierop goed voor. In iedere les sta jij centraal en halen we alles eruit wat er in zit. Wij zorgen er voor dat je je rijbewijs snel haalt en een goede automobilist bent. Kies je ook voor ons uit alle andere rijscholen in de buurt?

Wat je moet weten

Wij zorgen er voor dat je goed kunt rijden en alle basisvaardigheden tijdig goed onder de knie krijgt.  Zo moet je het voertuig goed leren beheersen, oefenen met kruispunten en rotondes en op de juiste manier leren kijken. Gaat dit allemaal goed, dan gaan we verder met het rijden met een TomTom. Of je krijgt cluster opdrachten of  je moet naar een vast punt kunnen rijden. We houden jouw voortgang bij op instructiekaarten, zodat je zelf ook inzicht hebt in je vorderingen en lesproces.

Daarom een van de beste rijscholen

Er zijn nog heel veel andere rijscholen in de regio Den Haag bij wie je ook les kunt gaan nemen. Toch hopen we dat je voor ons kiest, want anders doe je jezelf en jouw portemonnee tekort:

  • Bij ons les je op een tijdstip dat bij jou past: dus ook in de avond of het weekend
  • Je kunt bij ons uit diverse pakketten kiezen (geen inschrijfkosten of contract nodig)
  • Leerlingen zijn zo tevreden over ons dat we een 9,7 krijgen van ze!
  • In overleg kunnen we je thuis, op school of op je werk ophalen. In overleg is er veel mogelijk!
  • Je krijgt altijd een vaste instructeur met wie je in een vaste lesauto rijdt.

Wanneer je contact wilt opnemen

Wij bieden je een gratis proefles aan. Op die manier kunnen we even kennismaken en zien hoe jij rijdt. Op basis daarvan geven we een indicatie van het aantal lessen dat je nodig zal hebben om te slagen. Je kunt vervolgens besluiten om voor ons of voor een ander te kiezen. Voor het maken van een afspraak voor een proefles bel je naar 015-8878807. Je kunt hier ook gerust je vragen stellen.

Mail snel naar mail@www.rijschoolveldkamp.nl. Vol = Vol !!

Wij zijn een van de beste rijscholen in de regio, dus kies ook voor ons!